Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs
Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!
Barát Erika:
Ima az úr Jézushoz....
Ha bánatod van, keresd Jézusodat,
borulj le előtte, sírd el bánatodat.
Ő majd bekötözi vérző sebeidet,
meggyógyítja bánatos szívedet.
Ha nagyon egyedül vagy, már senkid nincsen,
ne félj, mindig veled van az Úr Isten.
Ha nehéz a kereszted nem bírod viselni,
veled van az Úr Jézus, vállaira veszi.
Szegény a házad, mindenki elhagyott,
nézz rá a keresztre, megsegít Jézusod!
Rosszak az emberek, nagyon megbántottak,
gondolj Jézusra, Rá halált kiáltottak!
De mégse keseregj, töröld le könnyedet,
hajtsd Jézus vállára bánatos fejedet!
Ott nyugalmat találsz, békét szeretetet,
amit tőled soha, senki el nem vehet!
Bármit hozzon a sors, azt kell imádkoznod,
legyen meg Szent Atyám a Te akaratod!
Így végezd el imád, egész életedben,
elvezet Jézusod, Atyádhoz a mennybe.
Ámen!
*
A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!
>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*
* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com
Minden jog fenntartva.
* Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából és Caesar-tól
|
Én sem veszem meg a tisztított pacalt, szeretm magam tisztítani. Nekem a tisztítás, szinte egy egész napot vesz igénybe. Először megmosom, majd a faggyús részeket eltávolítom, , fel darabolom olyan 15x15-ös négyzet alakura, újra megmosom és bele teszem vízbe ázni, amibe vöröshagymát, babérlevelet, egész borsot teszek. 3 óra múlva ezt a lét leszűröm, mégegyszer átnézem, hogy nincs-e rajta faggyú, aztán felteszem főni: Vöröshagyma, bors, babérlevél só. Mikor félig megfőtt, akkor leszűröm, majd ismét minden darabot átvizsgálok a faggyú miatt és újfent felteszem főni, ugyan ilyen lében, de először leöblítem őket. Mikor készre főztem, leszűröm, leöblítem, fel csíkozom és elkészítem.
Hogy hogyan, azt majd a következőbe mondom el!