Isten hozott a Tárogató Hangján Baráti Közösség szellemi otthonába!

Alapítva: 2007 

(oldalunk 2006. 08. 2-án született)

 email: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com

Honlapunk: keresztény szellemiséget képviselő zárt baráti közösség szellemi otthona. Elsősorban nemzeti irodalmat, közéletet közvetítünk, de számos más rovattal is rendelkezünk. Remek gasztronómia rovatunk is megtalálható, ahol évente megjelenő szakácskönyvünket ajánljuk.

Regisztrálni portálunra meghívással, - jogi nyilatkozat elfogadása után - lehet. Jelentkezéseddel elfogadod a szabályainkat.

Képeslapküldők:

*1. Tárogató család saját képeslapküldője**     2. Caesar képelapküldője*

KIEMELT  *  ajánlatunk:

  AJÁNDÉKUNK: ** A lélek csendje - egy gyógyulás igaz története*

Magunkról**Szerzőink**Magazin **Galéria* *Jogi-nyil.**Regisztrációs feltételek**  Találkozók***Szerzői jogok**

            

*FŐOLDAL

Magyarország nem Belga Kongó

2018.02.09. 16:23, Vinczer S.Péter

.

Mr. Charles Michail belga miniszterelnök úr ezt jól jegyezze meg! Valamint azt is, hogy Magyarország nem belga gyarmat, hanem szuverén szabad ország.

Valamint azt is vegye tudomásul, hogy Magyarország 150 éves török rabság alól a saját erejéből szabadult fel, az osztrákok ugyan megérkeztek a diadalra. Utána a Habsburg-osztrák hatalom gyarmatként szipolyozott bennünket, hasonlóan mint önök Kongóban, ahol a  népnek a felét  megölték, és elhordták az ott található természeti kincseket. Önök úgy tűnik, nagyon megszokták, hogy a gyarmati őslakosság nem számít embernek, és nem kellett tőlük beleegyezést kérni az intézkedéseikhez.

Magyarországot a Trianoni békediktátum által,  önök kirabolták, és a migránsok kötelező átvételével újabb érvágást akarnak erőszakosan elvégezni.

Ezt azért akarják végrehajtani, mer az önök gazdasága a béka feneke alatt van, míg a V4-ek  Európa motorja. Mivel képtelenek  lépést tartani, pedig ott van a rengeteg olcsó munkaerő, ellentétben Magyarországgal, ahol a "drága magyar munkaerővel" irigylésre méltóan fejlődik a gazdaság, épül-szépül az ország, emelkednek a munkabérek.

Az ENSZ főtitkár szerint a migránsokat nem szabad teherként venni, hanem mint lehetőséget.

Lehetőség az idősödő gazdag magányos hölgyeknek, hogy lö-vőlegényt válasszanak maguknak... a fiatal leányoknak is lehetőség szexuálisan felül teljesítő partnert találni, csak ne feledjék, a muzulmán asszonyok nem csak szeretkeznek, szülni is kötelesek!

Azt se feledje Charles miniszterelnök úr, hogy a magyarokat nem lehet zsarolni, zsarolással megfélemlíteni. A mi szabadságunk sokba került, mindenképpen megvédjük. Véreztünk érte a török hódítókkal szemben, küzdöttünk 1848-ban az osztrákokkal, és csak az orosz túlerővel tudtak bennünket legyőzni. Hasonlóan 1956-ban, önök nyugaton csak ígérték a segítséget, de valójában dörzsölték a tenyerüket, és hagyták hogy a világ második legnagyobb hadserege vérbefojtsa a szabadságharcunkat. Semmit nem tettek, hogy a Kádár rezsim ne akassza fel a nemzet legjobbjait, gyerekeket, akiket a nagykorúságuk első napján hurcoltak az akasztófa alá.

Akkor hol voltak önök a nagy humaizmusukkal?

Apropó, 1956. Szemünkre vetik, hogy amikor a magyarok menekültek a szabadságharcunk vérbefojtását követően, önök tárt karokkal fogadták a menekültjeinket.

Igen, mint említettem dörzsölték a tenyerüket, mert tudósok, szakemberek, és szorgalmas kétkezi munkások között válogathattak. A mi menekültjeink az első biztonságos országban Ausztriában megvárták, hogy melyik ország fogadja be őket, és közben nem követtek el semmilyen erőszakot, törvénysértést.

Ha viszont az a céljuk, hogy ketté osszák Európát, és szétverjék az EU-t, könnyen elérhetik: lehet, nagyon könnyen, hogy a keresztény országok gazdasági csatlósként csatlakozni fognak a V4-ekhez.  Mit fog kezdeni az EU a Balti országok,a V4-ek, Ausztria, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Románia,  Makedónia, Montenegró, és Bulgária nélkül?

Nehogy azt higgye hogy csak önök szeretik a magyar libamájat és a többi kiváló élelmiszert, és mindazt amit Magyarország a mai nyugaton értékesít. Keleten is van igény a mi áruinkra. Példa erre a minap megkötött Fülöpszigetekre irányuló hús szállítás.

A muzulmán bűnöző a magyar bíróságot nem ismeri el, a koránhoz és a saját elveihez követeli a bírósági eljárását alkalmazni. Ez a valóság ma. Így alakul az integrálódásuk! Könnyen megtörténhet, hogy ön megbukik a következő választáson, és egy migráns muzulmán fogja elfoglalni az ön székét a Parlamentben.

Onnan már csak egy lépés, hogy a saria törvény alapján fogják önt elítélni a mostani mulasztásai miatt... Jaaa, vagy éppen ezt akarja előre kivédeni?

Mégegyszer hangsúlyozom: Magyarorszég nem Belga Kongó, nem EU gyarmat.

Magyarország mindig befogadó ország volt a történelemben. Olvassa el Szent István intelmeit Imre herceghez. Befogadtuk a menekülő és munkát kereső románokat. Templomot, bibliát kaptak, és mi lett a vége : árulásuk áraként megkapták Erdélyt. A szerbek menekültek a törökök elől, Arsenovic pátriárka 300 családdal kért menedéket. I. Lipót megadta 1690-ben kelt pátensa alapján, menedéket kaptak addig, amíg a hazájukban helyre áll a béke. Maradtak... ma hányan vannak Magyarországon, beszámítva a Délvidéket is, amely ma Vajdaságként Szerbia része. A szlovákok 800 évig éltek a Magyar Királyságban, megtartva a nyelvüket és identitásukat. Pozsony a mi koronázó városunk ma Szlovákia fővárosa!

A horvátokkal könyves Kálmán megkötötte a békét, és vállalta hogy Velencével szemben megvédi. 800 évig oltalmaztuk őket, vasutat, kikötőket építettünk, a postahálózatot.

Mégis hátat fordítottak nekünk, beleszaladtak a szerb "testvérek" ölelésébe, amelyből nem volt könnyű szabadulni a kilencvenes években.

Végezetül ajánlom Charles Micheil belga miniszterelnöknek, hogy tanulmányozza a hiteles történelmünket, és akkor megfogja érteni, miért nem fogadunk be illegális migránsokat.

A határozatlan szavazóknak és a hagyományosan nem szavazóknak is a figyelmükve ajánlom a fentieket. Döntsék el, hogy mit akarnak: az ország és az életszínvonal további emelkedését, vagy szolgalelkű miuzulmánokat eltartó  "bokroscsomagokat".  Ne feledjék a Keletinél történteket!

A folytatáshoz nem elég a Fidesz-KDNP választási győzelme, hanem legalább a kemény kétharmad szükséges! A háromnegyed volna az igazi válasz a kormány eddigi teljesítményére.

Hajrá Magyarország!

Vinczer S. Péter

 

 

 

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2018.02.18. 12:02
Vica

Ez szép volt Péter! Gratulálok, szívemből szóltál..


Válasz:

Kösz Vica, vártam a véleményedet. Péter

2018.02.15. 09:38
lenhardt

Nagyon szívemből szól ez az írás, mert én is dühös vagyok, amiért a gyarmatosító országok vezetői magas lóról vagdalkoznak ellenünk. A saját múltjuk bizony meglehetősen szánalmas, hiszen más országokat, népeket leigáztak, kifosztottak, sőt talán a mai napig is hasznot húznak gyarmataikból. Mi viszont soha nem gyarmatosítottunk, és a magunk erejéből maradtunk meg ennyi sok évszázadon keresztül. Nekünk soha nem segítettek, amikor bajban voltunk, mi pedig tartottuk a hátunkat Európáért is... Hálát természetesen nem kaptunk. 56-ban sem jöttek segíteni, pedig a világ legnagyobb hadserege ellen harcoltunk. (Letiport forradalmunk után küldtek némi dán vajat, meg talán csokit... Na, ennyit a jóságukról...)

Néhány évvel ezelőtt Brüsszelben voltam pár napig egy csoporttal, és az utcákon rengeteg színes bőrű nő tologatott babakocsit, de fehér anyukákat sehol nem láttunk. Már akkor is tele volt a város idegenekkel. (képzelem, hogy azóta mennyien lehetnek).

Egy csoporttársam mondta igen találóan, hogy "ezt kapták Kongóért"...

Mi viszont nem érdemelnénk meg az idegenek bejöttét, és remélem, nem is fogják ránk erőltetni!


Válasz:
Kedves Ibolya!
Állítólag a franciák, amikor elhagyták a gyarmataikat, elkezdték az általuk felépített infrastrukturát megsemmisíteni. Kórházak, ordvosi rendelők, iskolák,és minden, amit a franciák építettek a kizsákmányolás érdekében. Tovább menve, az élelmiszerüzleteket kiürítették, és volt amit felgyujtottak. 
Erre a kormányok azt találták ki, hogy "megveszik" mindazt amit le akarnak rombolni a franciák
Állítólag ezen a címen évi öt milliárd dollárt szípolyoznak ki a franciák a volt gyarmataiktól, még manapság is.
Pár éve, ha jól emlékszem az Elefántcsont parton volt ehy "lázadás" ahova gyorsam megérkezett a francia idegen légió, és vérbefojtotta, nem várták meg az ENSZ engedélyét a "rendcsinálásra". Nem sok hír jelent meg erről.....
 
Lumumba gyorsan áldozata lett Kongóban a "demokráciának, aztán Csombe igen sokág birta a hatalmat..... tellett neki aranyból  csináltatni még a WC porcellánjait is.....Csak sejetni tudjuk, hogy mi mindent kiengedett az országból hogy a fényűzését elnézzék. Kongó lakosságának a felét likvidálták.....
 
Ne feledkezzünk meg a rabszolga kereskedésről sem, mert annak több oka volt. Egyrészt pénzt kaptak értük, másrészt csak annyi lakosságra volt szükségük, amennyien elvégezték a természeti kincsek kitermelését, és a hajókra rakását. És ugye az eladott rabszolga már nem lázad fel ellenük....  Igy lettek az Afroamericans-ok....
Bocsi a hosszas hozzászólásért.
Péter
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
BELÉPÉS // REGISZTRÁCIÓ > jogi nyilatkozat elfogadása mellett, csak meghívással!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÖZÉLET
 
Kiemelt rovataink
 
Legújabb
Friss bejegyzések
2019.01.11. 04:10
2019.01.07. 02:17
2019.01.06. 03:52
2019.01.04. 20:30
2019.01.03. 05:33
2018.12.31. 20:50
2018.12.30. 02:56
2018.12.27. 05:39
2018.12.26. 02:56
2018.12.25. 05:26
Friss hozzászólások
 
ITTHONRÓL és a NAGYVILÁGBÓL

  FIGYELŐ KANADÁBÓL: Vinczer S. Péter

Rovatvezető

*

 Erdélyből: vitéz lovag Pásztori Tibor Endre

 nyug. református lelkész-esperes

******

https://www.artisjus.hu/szerzoi-jogrol/jogszabalyok/

SZERZŐI JOGSZABÁLYOK

IRODALOM

Csobai Vera

Dr. Gundy Sarolta

*

 Igaz történelem

*

Lovas István 

Bayer Zsolt blogja

*

 Családi legendárium: őseink, hőseink

*

Rólam: Kanizsa újság

archivum

*

/EncodeDecode/HexDecod...

 

 

 
Ajánljuk**

.

https://www.asvanycenter.hu/kulonlegessegek/egeszsegkarkoto

*

LOVAS ISTVÁN blogja

 
 
*MŰVEINKET ajánljuk

Szerzőink:*****..

TÁROGATÓ család nagy szakácskönyve 2016

*

Nemes Kiss Kata:

A szeretet könyve

A könnyek útja

Hegyről lefelé

*

A. Tné Jilon

Cserepek

*

Tárogató válogatás 2015

Csobai Vera:

Gyöngyszemei -válogatás-

*

Lélek Sné Ekpafat:

A lélek kulcsa

A lélek útja

A lélek húrja

A lélek csendje-csodás gyógyulás története

Mezsgyén

*

Sándor Kinga

Tárogató válogatás 2015.

*

Nagy Menyhértné Vica

Tárogató válogatás 2015.

*

Stodoláné Erky Zita

*

Tárogató válogatás 2015.

Apáti Kovács Béla meséi

*

Tárogató válogatás 2015.

Dr.Gundy Sarolta

*

Tárogató válogatás 2015.

*

Tárogató család karácsonyfája 2014.

*

Angyali üdvözlet -Titkos tanok-

 

 

 

 


Könyveink jogvédelem alatt állnak, TILOS engedélyünk nélkül más oldalakon publikálni!

 
 
LÉLEK-PATIKA - Tiszta forrás

vissza > főoldal

 

 

Imádság minden napra...

A medál imájának régi magyar formája

"A Szent Kereszt legyen fényem,
ne az ördög a vezérem!
Gonosz szellem, hordd el magad,
ne tukmáld rám hívságodat!
Elém ne tedd étkedet,
magad idd meg mérgedet!"

Amen!

*

Szentháromság egy Isten,

alázattal kérlek, hogy Szűz Mária,

Szent Mihály Arkangyal,

az összes angyalok

és szentek közbenjárására

add meg azt a nagy kegyelmet,

hogy a sötétség erőit legyőzhessük

Magyarországon,

Lengyelországban,

és az egész világon,

a mi Urunk

Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért,

Drága, Szent Vérének kiontásáért érettünk,

Szent Sebeiért,

a kereszten való szenvedéseiért

és minden szenvedéséért

melyet Passiója és egész földi élete folyamán

a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.

1.*TISZTA FORRÁS*

.

*LÉLEK PATIKA*

Titkos tanok...

Angyali üdvözlet -titkos tanok*

Ásványok hatásai**

*ÁSVÁNYLEXIKON

 **GYÓGYÍTÓ KÖVEK

*Természetgyógyászat*

***

***Angyali számok ***

***

***ZSOZIRISZ***

 

 

 


IMÁDSÁG KEGYELMEK ELNYERÉSÉÉRT ISTEN SZOLGÁJA, II. JÁNOS PÁL PÁPA KÖZBENJÁRÁSÁRA
Szentháromság Egyisten, hálát adunk neked, amiért az Egyházat megajándékoztad II. János Pál pápával, és benne felragyogtattad atyai gyöngédségedet, Krisztus keresztjének dicsőségét és a Szeretet Lelkének ragyogását. Ő teljesen a te végtelen irgalmadra és Mária anyai közbenjárására hagyatkozva Jézusnak, a Jó Pásztornak élő képét mutatta nekünk, és a mindennapi keresztény élet magas mércéjéül az életszentséget állította elénk, amely által a veled való örök közösségre juthatunk. Az ő közbenjárására add meg nekünk akaratod szerint a kegyelmeket, amelyekért esdeklünk, abban a reményben, hogy hamarosan szentjeid körében üdvözölhetjük. Amen.

AZ ÚR LEGYEN ELŐTTED, HOGY AZ IGAZ ÚTRA VEZESSEN TÉGED!

 

AZ ÚR LEGYEN. MELLETTED,

HOGY KARJAIBA ZÁRJON ÉS OLTALMAZZON TÉGED!

 

AZ ÚR LEGYEN MÖGÖTTED, HOGY MEGÖRIZZEN TÉGED

A GONOSZOK ÁLNOKSÁGÁTÓL!

 

AZ ÚR LEGYEN ALATTAD, HOGY FELFOGJON,

HA ELESEL ÉS KIHÚZZON TÉGED A CSAPDÁBÓL!

 

AZ ÚR LEGYEN BENNED, HOGY VIGASZTALJON TÉGED,

HA SZOMORÚSÁG NEHEZEDIK SZIVÉDREI

 

AZ ÚR LEGYEN KÖRÜLÖTTED, HOGY MEGVÉDJEN TÉGED, HA ELLENSÉG RONT RÁD!

 

AZ ÚR LEGYEN FÖLÖTTED, HOGY ÁLDÁS SZÁLLJON RÁD!

 

ÍGY ÁLDJON MEG TÉGED A JÓSÁGOS ISTEN!


"Szeressétek egymást, de ne csináljatok bilincset a szeretetből.

Hagyjatok teret egymásnak az együttlétben.
Álljatok egymás mellett, de ne túl közel egymáshoz,

mert a fák sem nőnek egymás árnyékában.
Adjatok egymásnak a kenyeretekből,

de ne ugyanazt a szeletet egyétek.
Töltsétek meg egymás poharát,

de ne egy pohárból igyatok.
Legyetek olyanok, mint két oszlop,

de időnként engedjétek egymást egyedül lenni.
Gondoljatok arra, hogy a lant húrjai is külön állnak,

mégis ugyanaz a zene szól rajtuk."
(Kahlil Gibran)

 
TISZTA FORRÁS HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bannereink és kiemelt ajánlásunk

.

***

http://nagykanizsa.reformatus.hu/

**

Meseország

 

 
LÁTOGATÓINK
Indulás: 2007-10-22
 
Ajánljuk****

.

Caesar-képeslapküldő

 
Lábléc

Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs

Makainé Polgár Anna:

Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!

A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!   

>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*

* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com 

Minden jog fenntartva.

 Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából  és  Caesar-tól