Isten hozott a Tárogató Hangján Baráti Közösség szellemi otthonába!

Alapítva: 2007 

(oldalunk 2006. 08. 2-án született)

 email: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com

Honlapunk: keresztény szellemiséget képviselő zárt baráti közösség szellemi otthona. Elsősorban nemzeti irodalmat, közéletet közvetítünk, de számos más rovattal is rendelkezünk. Remek gasztronómia rovatunk is megtalálható, ahol évente megjelenő szakácskönyvünket ajánljuk.

Regisztrálni portálunra meghívással, - jogi nyilatkozat elfogadása után - lehet. Jelentkezéseddel elfogadod a szabályainkat.

Képeslapküldők:

*1. Tárogató család saját képeslapküldője**     2. Caesar képelapküldője*

KIEMELT  *  ajánlatunk:

  AJÁNDÉKUNK: ** A lélek csendje - egy gyógyulás igaz története*

Magunkról**Szerzőink**Magazin **Galéria* *Jogi-nyil.**Regisztrációs feltételek**  Találkozók***Szerzői jogok**

            

*FŐOLDAL

Miért?

2017.10.07. 05:36, Vinczer S. Péter

.

Miért?      2017. október  5.

Nem első eset, hogy az USA-ban egy ámokfutó ártatlan embereket, diákokat öl. Korábban is gondolkodtam azon, hogy mi motiválja az embert arra, hogy számára ismeretlen embereket gyilkoljon válogatás nélkül. Ilyen a háborús öldöklés, de hogy a háborúban a normális ember  ölőgéppé váljon, igen kemény gyűlöletkeltő agymosást kell kapjon.

Sajnos a las vegasi gyilkos múltját sem fogják feltárni, vagy inkább nem fogják nyilvánosságra hozni. Az is csoda, hogy felfedték azt, hogy az apja bankrabló volt. Ebből azt következtetem, hogy nem nevelkedett egy kiegyensúlyozott családi környezetben. Szinte biztos, hogy ateista volt, és nem részesült keresztény hittanban, hasonlóan a korábbi tömeggyilkosokhoz.

Könyvelőként emberekkel volt dolga, ha vállalatban dolgozott, vagy magánvállalkozásban.

Figyelemre méltó, hogy néhány hónapja vette fel a "béke vallását" az iszlámot.

Ezen a tényen viszont érdemes elgondolkodni. A nyomozóknak érdemes lenne ott keresgélni, hátha az imám sugallatára, tanítása alapján cselekedett, vagy netán egyenes parancsára, vagy tanúságtételként.

Nem újdonság, hogy  hűségpróbát tetettek le már korábban is .

-Szerintem fegyverekkel megrakott tíz kofferrel beköltözni lehetetlen egy hotelba feltűnés nélkül, mert ezek a kofferek nyilván nehezebbek voltak a szokásos ruhával megrakott koffereknél. Nem tűnt fel ez a személyzetnek? És a kamera állítást sem vették észre? A hotelnak nincs minden folyosón megfigyelő kamerája? Kanadában már kis vállalatok vagy autókereskedések is fel vannak szerelve a parkingot, a bejáratokat figyelő kamerákkal.

 Gondoljunk csak a Háború és béke tragikus jelenetére, amikor a vörösök a fehér fogoly elkísérését az apjára bízták. Ilyen esetek voltak a Titói partizánok gyakorlatában is.

Tény viszont, hogy a muzulmánok a papjuknak haladéktalanul szót fogadnak. Ha feladatot kap a békés igazhitű, azt Allah nevében haladéktalanul végrehajtja.

Sejtésem szerint nem fogják nyilvánosságra hozni, ha ilyesmi magyarázatot találnak.

Könnyen polgárháború, illetve pogrom lehetne a következménye.

A múlt héten láttam az ECHO TV műsorában a magyarországi iszlám szervezetekről egy riportot.

30-35 000 iszlamista él Magyarországon. Kinézésükre többségük közel keleti, vagy ázsiai.

Középkorú férfiak... Mi lesz ha ezek a "békehitűek" parancsot, és fegyvert kapnak, és az imámok kiadják a parancsot az igazhitet visszautasítók kiirtására? Mert tény az, hogy akit nem tudnak az iszlámra téríteni, azt megölhetik, sőt azt is aki elhagyja az iszlámot.

Nem volna jobb ezt megelőzni, és viszatoloncolni a betolakodókat? El sem tudom képzelni, hogy hogyan kerültek Magyarországra 30-35 ezren?

Első lépésként nyilvántartásba kellene venni az iszlamistákat, és figyelni minden lépésüket.

Ha valaha lesz terrorcselekedet Magyarországon, akkor a tettes/tettesek nagyvalószínűség szerint  már a Magyarországon élők kapják meg a parancsot. Emlékezzünk Hitler negyedik oszlopára.

Megfigyelhető, hogy az ISIS pontosan olyan embereket keres meg, akiknek korábban nem volt dolga a törvénnyel, és békés jó embernek ismerik a szomszédjaik. Tehát a gyanú fel sem merül, és nincs megfigyelés alatt.

Fointos lenne az imámok megfigyelése, lehallgatása. Akárhogy nézzük, a terrorizmus gyökere a mecsetekben keresendő, és az történik, amit az imámok sugallnak a híveiknek.

El kell érnünk, hogy minden áron fontosabb legyen a magyar emberek életbiztonsága, mint a „házonbelül” emberiességre és vallási egyenlőségre hivatkozva megtűrni az iszlamistákat, vállalva a tömeggyilkosság, és a polgárháború lehetőségét.

Ki kell takarítani az országot az iszlámtól, mert ezt tették volna Dobó, Hunyadi, Zrínyi, ha a falakon belül békés törökök éltek volna.

Más kérdés, hogy a magyarországi iszlamisták között hány magyar van? Egyáltalán ezek az iszlám közösségek miből tartják fel magukat?  Rájuk is alkalmazni kellene a civil szervezetek átláthatóságát szabályzó törvényeket.

Számomra az a megdöbbentő, hogy valamikor Török Bálint elutasította budai basaságot, mert fel kellett volna vennie a muzulmán vallást.  Inkább élete végéig raboskodott. Most meg ingyen önként, dalolva veszik fel a muzulmán vallást magyar emberek?

Mint korábban írtam, nagyon hasonlít a helyzet Budavára elfoglalásához.

Hogy mennyire megállt a fejlődés területén az iszlám gondolkodása, tökéletesen bemutatja a következő állítólag londoni történet.

Egy migráns beszállt a taxiba, azonnal megkérte a sofőrt, hogy kapcsolja ki a rádiót, mert ilyen nem volt a próféta idejében. A sofőr kikapcsolta a rádiót, megállt, udvariasan kinytotta az utasnak az ajtót, és felszólította: Most pedig pattanj ki, mert taxi nem volt a próféta idejében, és várj egy tevére!!

Vinczer S. Péter

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.10.22. 16:08
lenhardt

Nem értem, hogy miért emlegetik az iszlámot a "béke vallásának", holott ennél radikálisabb, gyűlölködőbb, gyilkosabb banda nem is létezik a világon. Be kellene tiltani, méghozzá mindenütt, és nem engedni itt, Európában műküdni ezeket a felekezeteket. Tudjuk, hogy az imámok kapacitálják az elvakult muzulmánokat a gyilkolásra, mindezt allah nevében... Az írás végén jót derültem a taxis frappáns viselkedésén. Így kellene hozzáállni mindenkinek ezekhez az allahakbározó senkikhez. Emlékszem, amikor nyáron Angliában egy hölgy kislánya kérdezte az édesanyjától, hogy "ebben a melegben miért van annyira felöltözve ez a néni?". Mire a burkás nőszemély kinyilatkoztatta, hogy "majd a te anyád is fel fog öltözni rendesen..." Ezt merte mondani Európában, mert hagyjuk! Aki ide jön, és nem tiszteli hagyományainkat, szokásainkat, hanem a sajátját tenné ránk nézve kötelezővé, az bizony ellenség! Akkor pedig ellenségként kell bánni vele!


Válasz:

Kedves Ibolya!

Állítólag a Koránban írva vagyon, hogy csak addig békés az iszálm, ameddig nem elég erős a térségben. Amikor többségbe kerül akkor a meghódított muja kereszényeknek adót kell fizetni, vagy felveszi a muzulmán vallást. A harmadik lehetőség a halál! Ha megnézzük Bosznia sorsát, ezt tapasztalhatjuk. Az opsitos janicsárokat telepítették oda, a korábbi meghódított horvátoszági területekre. Mivel a terület török hódoltság volt,aki élni és érvénysülni akart, az felvette a muzulmán vallást! Londonban sincs ez másként, 500 anglikán templomot bezártak, sokukat a muzulmánok mecsetté alakították, és 500 mecset épült. A mecsetek környékének az angol lakossága iszlamizálódott!!! De miért csodálkozunk? ifj. Horthy Miklós naponta ötször hajbókol, és az anyja is muzulmánként halt meg!!! Mit szólna ehhez az apja?

Igazad van hogy az imámok buzdítják, és irányítják a híveiket a terror támadásokra. Ezért szoktam azt mondani, hogy az imámok kimondhatatlanját kellene elkapni, és felelősségre vonni öket!

Péter

 

2017.10.09. 11:25
Vica

Kedves Péter, figyelemmel kísérem az írásaidat. Nagyon messze élsz, de olyan napra kész vagy, mintha itt laknál a szomszéd házban. Köszönöm a helyzetelemzéseidet.


Válasz:

Kedves Vica, köszönöm a véleményedet, de arra kérlek, ha valamit nem jól látok, vagy nem világos, akkor szóljál. Szomorú, hogy más kulturkat emlegetnek a politikusok, és nem a más vallást az iszlámot. Keresztény országnak nem volna szabad iszlamistákat befogadni. Azok is akik manapság békésen beilleszkedet üzletemberek és akik pénzért kapnak állampolgárságot, vegyék fel a keresztény vallást!

Péter

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
BELÉPÉS // REGISZTRÁCIÓ > jogi nyilatkozat elfogadása mellett, csak meghívással!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÖZÉLET
 
Kiemelt rovataink
 
Legújabb
Friss bejegyzések
2019.01.11. 04:10
2019.01.07. 02:17
2019.01.06. 03:52
2019.01.04. 20:30
2019.01.03. 05:33
2018.12.31. 20:50
2018.12.30. 02:56
2018.12.27. 05:39
2018.12.26. 02:56
2018.12.25. 05:26
Friss hozzászólások
 
ITTHONRÓL és a NAGYVILÁGBÓL

  FIGYELŐ KANADÁBÓL: Vinczer S. Péter

Rovatvezető

*

 Erdélyből: vitéz lovag Pásztori Tibor Endre

 nyug. református lelkész-esperes

******

https://www.artisjus.hu/szerzoi-jogrol/jogszabalyok/

SZERZŐI JOGSZABÁLYOK

IRODALOM

Csobai Vera

Dr. Gundy Sarolta

*

 Igaz történelem

*

Lovas István 

Bayer Zsolt blogja

*

 Családi legendárium: őseink, hőseink

*

Rólam: Kanizsa újság

archivum

*

/EncodeDecode/HexDecod...

 

 

 
Ajánljuk**

.

https://www.asvanycenter.hu/kulonlegessegek/egeszsegkarkoto

*

LOVAS ISTVÁN blogja

 
 
*MŰVEINKET ajánljuk

Szerzőink:*****..

TÁROGATÓ család nagy szakácskönyve 2016

*

Nemes Kiss Kata:

A szeretet könyve

A könnyek útja

Hegyről lefelé

*

A. Tné Jilon

Cserepek

*

Tárogató válogatás 2015

Csobai Vera:

Gyöngyszemei -válogatás-

*

Lélek Sné Ekpafat:

A lélek kulcsa

A lélek útja

A lélek húrja

A lélek csendje-csodás gyógyulás története

Mezsgyén

*

Sándor Kinga

Tárogató válogatás 2015.

*

Nagy Menyhértné Vica

Tárogató válogatás 2015.

*

Stodoláné Erky Zita

*

Tárogató válogatás 2015.

Apáti Kovács Béla meséi

*

Tárogató válogatás 2015.

Dr.Gundy Sarolta

*

Tárogató válogatás 2015.

*

Tárogató család karácsonyfája 2014.

*

Angyali üdvözlet -Titkos tanok-

 

 

 

 


Könyveink jogvédelem alatt állnak, TILOS engedélyünk nélkül más oldalakon publikálni!

 
 
LÉLEK-PATIKA - Tiszta forrás

vissza > főoldal

 

 

Imádság minden napra...

A medál imájának régi magyar formája

"A Szent Kereszt legyen fényem,
ne az ördög a vezérem!
Gonosz szellem, hordd el magad,
ne tukmáld rám hívságodat!
Elém ne tedd étkedet,
magad idd meg mérgedet!"

Amen!

*

Szentháromság egy Isten,

alázattal kérlek, hogy Szűz Mária,

Szent Mihály Arkangyal,

az összes angyalok

és szentek közbenjárására

add meg azt a nagy kegyelmet,

hogy a sötétség erőit legyőzhessük

Magyarországon,

Lengyelországban,

és az egész világon,

a mi Urunk

Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért,

Drága, Szent Vérének kiontásáért érettünk,

Szent Sebeiért,

a kereszten való szenvedéseiért

és minden szenvedéséért

melyet Passiója és egész földi élete folyamán

a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.

1.*TISZTA FORRÁS*

.

*LÉLEK PATIKA*

Titkos tanok...

Angyali üdvözlet -titkos tanok*

Ásványok hatásai**

*ÁSVÁNYLEXIKON

 **GYÓGYÍTÓ KÖVEK

*Természetgyógyászat*

***

***Angyali számok ***

***

***ZSOZIRISZ***

 

 

 


IMÁDSÁG KEGYELMEK ELNYERÉSÉÉRT ISTEN SZOLGÁJA, II. JÁNOS PÁL PÁPA KÖZBENJÁRÁSÁRA
Szentháromság Egyisten, hálát adunk neked, amiért az Egyházat megajándékoztad II. János Pál pápával, és benne felragyogtattad atyai gyöngédségedet, Krisztus keresztjének dicsőségét és a Szeretet Lelkének ragyogását. Ő teljesen a te végtelen irgalmadra és Mária anyai közbenjárására hagyatkozva Jézusnak, a Jó Pásztornak élő képét mutatta nekünk, és a mindennapi keresztény élet magas mércéjéül az életszentséget állította elénk, amely által a veled való örök közösségre juthatunk. Az ő közbenjárására add meg nekünk akaratod szerint a kegyelmeket, amelyekért esdeklünk, abban a reményben, hogy hamarosan szentjeid körében üdvözölhetjük. Amen.

AZ ÚR LEGYEN ELŐTTED, HOGY AZ IGAZ ÚTRA VEZESSEN TÉGED!

 

AZ ÚR LEGYEN. MELLETTED,

HOGY KARJAIBA ZÁRJON ÉS OLTALMAZZON TÉGED!

 

AZ ÚR LEGYEN MÖGÖTTED, HOGY MEGÖRIZZEN TÉGED

A GONOSZOK ÁLNOKSÁGÁTÓL!

 

AZ ÚR LEGYEN ALATTAD, HOGY FELFOGJON,

HA ELESEL ÉS KIHÚZZON TÉGED A CSAPDÁBÓL!

 

AZ ÚR LEGYEN BENNED, HOGY VIGASZTALJON TÉGED,

HA SZOMORÚSÁG NEHEZEDIK SZIVÉDREI

 

AZ ÚR LEGYEN KÖRÜLÖTTED, HOGY MEGVÉDJEN TÉGED, HA ELLENSÉG RONT RÁD!

 

AZ ÚR LEGYEN FÖLÖTTED, HOGY ÁLDÁS SZÁLLJON RÁD!

 

ÍGY ÁLDJON MEG TÉGED A JÓSÁGOS ISTEN!


"Szeressétek egymást, de ne csináljatok bilincset a szeretetből.

Hagyjatok teret egymásnak az együttlétben.
Álljatok egymás mellett, de ne túl közel egymáshoz,

mert a fák sem nőnek egymás árnyékában.
Adjatok egymásnak a kenyeretekből,

de ne ugyanazt a szeletet egyétek.
Töltsétek meg egymás poharát,

de ne egy pohárból igyatok.
Legyetek olyanok, mint két oszlop,

de időnként engedjétek egymást egyedül lenni.
Gondoljatok arra, hogy a lant húrjai is külön állnak,

mégis ugyanaz a zene szól rajtuk."
(Kahlil Gibran)

 
TISZTA FORRÁS HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bannereink és kiemelt ajánlásunk

.

***

http://nagykanizsa.reformatus.hu/

**

Meseország

 

 
LÁTOGATÓINK
Indulás: 2007-10-22
 
Ajánljuk****

.

Caesar-képeslapküldő

 
Lábléc

Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs

Makainé Polgár Anna:

Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!

A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!   

>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*

* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com 

Minden jog fenntartva.

 Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából  és  Caesar-tól