Isten hozott a Tárogató Hangján Baráti Közösség szellemi otthonába!

Alapítva: 2007 

(oldalunk 2006. 08. 2-án született)

(http://ekpafat-kistarogato.gportal.hu) email: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com

Honlapunk: keresztény szellemiséget képviselő zárt baráti közösség szellemi otthona. Elsősorban nemzeti irodalmat, közéletet közvetítünk, de számos más rovattal is rendelkezünk. Remek gasztrológia rovatunk is megtalálható, ahol évente megjelenő szakácskönyvünket ajánljuk.

A politika-közélet rovatunk független oldalon, független szerzőkkel és szerkesztőkkel jelenik meg.

Regisztrálni meghívással, a jogi nyilatkozat elfogadása után lehet.

Képeslapküldők:

*1. Tárogató család saját képeslapküldője* *2. Caesar képelapküldője*
 

  *JÖVŐNK A TÉT*****MAGYAR IDŐ*  AJÁNDÉKUNK: ** A lélek csendje - egy gyógyulás igaz története*

Magunkról**Szerzőink**Magazin **Galéria* *Jogi-nyil.**Regisztrációs feltételek**Belső    rovat*Találkozók**

**Szerzői jogok**

        *        

*FŐOLDAL

Miért?

2017.10.07. 05:36, Vinczer S. Péter

.

Miért?      2017. október  5.

Nem első eset, hogy az USA-ban egy ámokfutó ártatlan embereket, diákokat öl. Korábban is gondolkodtam azon, hogy mi motiválja az embert arra, hogy számára ismeretlen embereket gyilkoljon válogatás nélkül. Ilyen a háborús öldöklés, de hogy a háborúban a normális ember  ölőgéppé váljon, igen kemény gyűlöletkeltő agymosást kell kapjon.

Sajnos a las vegasi gyilkos múltját sem fogják feltárni, vagy inkább nem fogják nyilvánosságra hozni. Az is csoda, hogy felfedték azt, hogy az apja bankrabló volt. Ebből azt következtetem, hogy nem nevelkedett egy kiegyensúlyozott családi környezetben. Szinte biztos, hogy ateista volt, és nem részesült keresztény hittanban, hasonlóan a korábbi tömeggyilkosokhoz.

Könyvelőként emberekkel volt dolga, ha vállalatban dolgozott, vagy magánvállalkozásban.

Figyelemre méltó, hogy néhány hónapja vette fel a "béke vallását" az iszlámot.

Ezen a tényen viszont érdemes elgondolkodni. A nyomozóknak érdemes lenne ott keresgélni, hátha az imám sugallatára, tanítása alapján cselekedett, vagy netán egyenes parancsára, vagy tanúságtételként.

Nem újdonság, hogy  hűségpróbát tetettek le már korábban is .

-Szerintem fegyverekkel megrakott tíz kofferrel beköltözni lehetetlen egy hotelba feltűnés nélkül, mert ezek a kofferek nyilván nehezebbek voltak a szokásos ruhával megrakott koffereknél. Nem tűnt fel ez a személyzetnek? És a kamera állítást sem vették észre? A hotelnak nincs minden folyosón megfigyelő kamerája? Kanadában már kis vállalatok vagy autókereskedések is fel vannak szerelve a parkingot, a bejáratokat figyelő kamerákkal.

 Gondoljunk csak a Háború és béke tragikus jelenetére, amikor a vörösök a fehér fogoly elkísérését az apjára bízták. Ilyen esetek voltak a Titói partizánok gyakorlatában is.

Tény viszont, hogy a muzulmánok a papjuknak haladéktalanul szót fogadnak. Ha feladatot kap a békés igazhitű, azt Allah nevében haladéktalanul végrehajtja.

Sejtésem szerint nem fogják nyilvánosságra hozni, ha ilyesmi magyarázatot találnak.

Könnyen polgárháború, illetve pogrom lehetne a következménye.

A múlt héten láttam az ECHO TV műsorában a magyarországi iszlám szervezetekről egy riportot.

30-35 000 iszlamista él Magyarországon. Kinézésükre többségük közel keleti, vagy ázsiai.

Középkorú férfiak... Mi lesz ha ezek a "békehitűek" parancsot, és fegyvert kapnak, és az imámok kiadják a parancsot az igazhitet visszautasítók kiirtására? Mert tény az, hogy akit nem tudnak az iszlámra téríteni, azt megölhetik, sőt azt is aki elhagyja az iszlámot.

Nem volna jobb ezt megelőzni, és viszatoloncolni a betolakodókat? El sem tudom képzelni, hogy hogyan kerültek Magyarországra 30-35 ezren?

Első lépésként nyilvántartásba kellene venni az iszlamistákat, és figyelni minden lépésüket.

Ha valaha lesz terrorcselekedet Magyarországon, akkor a tettes/tettesek nagyvalószínűség szerint  már a Magyarországon élők kapják meg a parancsot. Emlékezzünk Hitler negyedik oszlopára.

Megfigyelhető, hogy az ISIS pontosan olyan embereket keres meg, akiknek korábban nem volt dolga a törvénnyel, és békés jó embernek ismerik a szomszédjaik. Tehát a gyanú fel sem merül, és nincs megfigyelés alatt.

Fointos lenne az imámok megfigyelése, lehallgatása. Akárhogy nézzük, a terrorizmus gyökere a mecsetekben keresendő, és az történik, amit az imámok sugallnak a híveiknek.

El kell érnünk, hogy minden áron fontosabb legyen a magyar emberek életbiztonsága, mint a „házonbelül” emberiességre és vallási egyenlőségre hivatkozva megtűrni az iszlamistákat, vállalva a tömeggyilkosság, és a polgárháború lehetőségét.

Ki kell takarítani az országot az iszlámtól, mert ezt tették volna Dobó, Hunyadi, Zrínyi, ha a falakon belül békés törökök éltek volna.

Más kérdés, hogy a magyarországi iszlamisták között hány magyar van? Egyáltalán ezek az iszlám közösségek miből tartják fel magukat?  Rájuk is alkalmazni kellene a civil szervezetek átláthatóságát szabályzó törvényeket.

Számomra az a megdöbbentő, hogy valamikor Török Bálint elutasította budai basaságot, mert fel kellett volna vennie a muzulmán vallást.  Inkább élete végéig raboskodott. Most meg ingyen önként, dalolva veszik fel a muzulmán vallást magyar emberek?

Mint korábban írtam, nagyon hasonlít a helyzet Budavára elfoglalásához.

Hogy mennyire megállt a fejlődés területén az iszlám gondolkodása, tökéletesen bemutatja a következő állítólag londoni történet.

Egy migráns beszállt a taxiba, azonnal megkérte a sofőrt, hogy kapcsolja ki a rádiót, mert ilyen nem volt a próféta idejében. A sofőr kikapcsolta a rádiót, megállt, udvariasan kinytotta az utasnak az ajtót, és felszólította: Most pedig pattanj ki, mert taxi nem volt a próféta idejében, és várj egy tevére!!

Vinczer S. Péter

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.10.22. 16:08
lenhardt

Nem értem, hogy miért emlegetik az iszlámot a "béke vallásának", holott ennél radikálisabb, gyűlölködőbb, gyilkosabb banda nem is létezik a világon. Be kellene tiltani, méghozzá mindenütt, és nem engedni itt, Európában műküdni ezeket a felekezeteket. Tudjuk, hogy az imámok kapacitálják az elvakult muzulmánokat a gyilkolásra, mindezt allah nevében... Az írás végén jót derültem a taxis frappáns viselkedésén. Így kellene hozzáállni mindenkinek ezekhez az allahakbározó senkikhez. Emlékszem, amikor nyáron Angliában egy hölgy kislánya kérdezte az édesanyjától, hogy "ebben a melegben miért van annyira felöltözve ez a néni?". Mire a burkás nőszemély kinyilatkoztatta, hogy "majd a te anyád is fel fog öltözni rendesen..." Ezt merte mondani Európában, mert hagyjuk! Aki ide jön, és nem tiszteli hagyományainkat, szokásainkat, hanem a sajátját tenné ránk nézve kötelezővé, az bizony ellenség! Akkor pedig ellenségként kell bánni vele!


Válasz:

Kedves Ibolya!

Állítólag a Koránban írva vagyon, hogy csak addig békés az iszálm, ameddig nem elég erős a térségben. Amikor többségbe kerül akkor a meghódított muja kereszényeknek adót kell fizetni, vagy felveszi a muzulmán vallást. A harmadik lehetőség a halál! Ha megnézzük Bosznia sorsát, ezt tapasztalhatjuk. Az opsitos janicsárokat telepítették oda, a korábbi meghódított horvátoszági területekre. Mivel a terület török hódoltság volt,aki élni és érvénysülni akart, az felvette a muzulmán vallást! Londonban sincs ez másként, 500 anglikán templomot bezártak, sokukat a muzulmánok mecsetté alakították, és 500 mecset épült. A mecsetek környékének az angol lakossága iszlamizálódott!!! De miért csodálkozunk? ifj. Horthy Miklós naponta ötször hajbókol, és az anyja is muzulmánként halt meg!!! Mit szólna ehhez az apja?

Igazad van hogy az imámok buzdítják, és irányítják a híveiket a terror támadásokra. Ezért szoktam azt mondani, hogy az imámok kimondhatatlanját kellene elkapni, és felelősségre vonni öket!

Péter

 

2017.10.09. 11:25
Vica

Kedves Péter, figyelemmel kísérem az írásaidat. Nagyon messze élsz, de olyan napra kész vagy, mintha itt laknál a szomszéd házban. Köszönöm a helyzetelemzéseidet.


Válasz:

Kedves Vica, köszönöm a véleményedet, de arra kérlek, ha valamit nem jól látok, vagy nem világos, akkor szóljál. Szomorú, hogy más kulturkat emlegetnek a politikusok, és nem a más vallást az iszlámot. Keresztény országnak nem volna szabad iszlamistákat befogadni. Azok is akik manapság békésen beilleszkedet üzletemberek és akik pénzért kapnak állampolgárságot, vegyék fel a keresztény vallást!

Péter

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
BELÉPÉS // REGISZTRÁCIÓ > jogi nyilatkozat elfogadása mellett, csak meghívással!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÖZÉLET
 
Kiemelt rovataink
 
Legújabb
Friss bejegyzések
2018.01.18. 16:07
2018.01.15. 21:44
2018.01.15. 21:43
2018.01.13. 13:09
2018.01.10. 19:14
2018.01.10. 18:40
2018.01.06. 17:53
2018.01.04. 22:45
2018.01.03. 20:54
2018.01.01. 14:40
Friss hozzászólások
 
ITTHONRÓL és a NAGYVILÁGBÓL

  FIGYELŐ KANADÁBÓL: Vinczer S. Péter

rovat-vezető

Jegyzetei: 2016 decemberig

2017. januártól >>>

*

 Erdélyből: vitéz lovag Pásztori Tibor Endre

 nyug. református lelkész-esperes

******

https://www.artisjus.hu/szerzoi-jogrol/jogszabalyok/

SZERZŐI JOGSZABÁLYOK

IRODALOM

Csobai Vera

Dr. Gundy Sarolta

*

 Igaz történelem

*

 Családi legendárium: őseink, hőseink

*

 

Rólam írták: Kanizsa újság

archivum

 

 
Ajánljuk**

.

*

LOVAS ISTVÁN blogja

 
TISZTA FORRÁS HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bannereink és kiemelt ajánlásunk

.

***

http://nagykanizsa.reformatus.hu/

**

Meseország

 

 
LÁTOGATÓINK
Indulás: 2007-10-22
 
Ajánljuk****

.

Caesar-képeslapküldő

 
Lábléc

Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs

Makainé Polgár Anna:

Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!

A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!   

>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*

* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com 

Minden jog fenntartva.

 Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából  és  Caesar-tól