Isten hozott a Tárogató Hangján Baráti Közösség szellemi otthonába!

Alapítva: 2007 

(oldalunk 2006. 08. 2-án született)

(http://ekpafat-kistarogato.gportal.hu) email: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com

Honlapunk: keresztény szellemiséget képviselő zárt baráti közösség szellemi otthona. Elsősorban nemzeti irodalmat, közéletet közvetítünk, de számos más rovattal is rendelkezünk. Remek gasztrológia rovatunk is megtalálható, ahol évente megjelenő szakácskönyvünket ajánljuk.

A politika-közélet rovatunk független oldalon, független szerzőkkel és szerkesztőkkel jelenik meg.

Regisztrálni meghívással, a jogi nyilatkozat elfogadása után lehet.

Képeslapküldők:

*1. Tárogató család saját képeslapküldője* *2. Caesar képelapküldője*

  AJÁNDÉKUNK: ** A lélek csendje - egy gyógyulás igaz története*

Magunkról**Szerzőink**Magazin **Galéria* *Jogi-nyil.**Regisztrációs feltételek**  Találkozók***Szerzői jogok**

     *        

*FŐOLDAL

Tükörkép

2017.10.05. 06:47, Vinczer S. Péter

.

Tükörkép                    2017 október 4
 
Kovács László volt a vendége a Napi aktuális Echo Tv műsorának október 3-án.
Természetesen Botka Lászlóról kérdezte a műsorvezető. Mondhatni nagyon jó véleménye volt a lemondott miniszterelnök jelöltről. Íme az idézet,amivel indokolta a rátermettségét:
 
"Ha valakit többször újra választanak polgármesternek, akkor ebből le lehet vonni azt a következtetést, hogy az illető egy jó vezető, egy elismert vezető, hiszen egyszer meg lehet választani valakit, úgy, hogy nem érdemli meg, de többször, az azt jelenti, hogy bizonyított.  A következő hónapokban nagyon figyeltem, hogy igazolja-e ezt a vállalkozást. És kiderült, hogy nagyon pontosan érti, sőt érzi, átérzi Magyarorsazág prpblémáit és az emberek problémáit. És az is kiderült, hogy vannak elképzelései méghozzá igen jó elképzelései  az igazságosság megteremtésétől kezdve a szolidaritásig, és mondhatnám a területeket:  az oktatás, az egészségügy,  a szociális ellátás, a külpolitika, tehát egy sor olyan dologban nyilatkozott programszerűen, amiről azt mondtam, hogy tudja mi a megoldás, hát ez igenis jó egy miniszterelnök jelöltnél."
 
Tisztelt Kovács úr, ha a hatodik szót a "polgármesternek" helyett azt ínánk az idézetbe, hogy "miniszterelnöknek" akkor tökéletesen Orbán miniszterelnök úrra is ráillenek a megállapításai.
 
Akkor kérdem én: miért akarják leváltani? Hiszen őt is ismételten megválasztották, méghozzá kétharmaddal, tehát Ő is letett az aztalra valamit, bizonyított, amivel kiérdemelte az újraválsztást.
 
Nem-e akkor kellett volna összefogni  a minszterelnökök leváltására, amikor mindent elkúrtak, amikor semmit nem csináltak,megvonták a 13. nyugdíjat,  eladták a nemzeti vagyont, megszűntették a tejipart, a jól bevált tejcsarnokokat, ennek következtében a gazdák vágóra vitték a teheneiket, amikor 14 cukorgyárból 13-at leszereltek, amikor a történelmi gyárainkat úgy adták el "fillérekért", hogy az OTP vissza nem fizetendő hitelt is adott  rá csak úgy rokoni alapon....
 
Amikor csak az IMF hitelek köldökzsinórjával tudtak kormányozni, de olyan idő is volt, amikor ezt megosztották a "nagytestvérrel".
Vagy egy elfelejtett "apróság", az alumínium ércet feldolgozásra kiküldték Oroszországba, fizetve az oda-vissza szállítást, és a mellékterméket a titániumot kinnt felejtették, ami a repülő, és rakétagyártás nélkülözhetetlen alapanyaga.
 
Önöket ahhoz a bolhához lehet hasonlítani, amely az elefánton gyalogolt a hídon, és azt kiáltotta: hogy remeg a híd a lépteink alatt!
 
Volt alkalmuk 40 évig kormányozni, amikor kötelet osztottak az államellenes szervezkedésért. Most a saját tötvényük szerint önöknek járna. Ezért törölték el a halálbüntetést!
 
A merjünk kicsik lenni ideje jejárt, most a merjünk nagyok lenni periódusban vagyunk! Ne írigykedjenek, volt alkalmuk bizonyítani. Eladták a nemzeti vagyont, az ország aranytartalékát, és eladósították az országot. Az ellenzéki fizetésből is el lehet tengődni jobban mint az önök idejében fizetett nyugdíjakból vagy minimálbérből.
 
Ön az EU vizsgán megbukott, nem felelt meg az eredeti küldetésének, kegyelemből, a pártja babusgatásával lett adóbiztos Brüsszelben.
 
A nagy leváltási lázra csak egyetlen választ találok: hatalom éhesek, megakarják állítani az ország megerősödését/további fejlődését, a fizetések emelkedését, a kórház építéseket, egyszóval fel akarják számolni mindazt, amit a Fidesz/KDNP megvalósított. Megnyitnák a határt, befogadnák   a muzulmánokat, akiknek soron kívül megadnák az államolgárságot, hogy szavazó bázisukat bővítsék.
A családtámogatásokat megszűntetnék, hamis történelmet tanítanának, mert minek magyarkodni...és természetesen az elszakított területeink magyarságát újra letagadnák mint valaha.
A Soros tervet maradéktalanul végrehajtanák, és a sornak itt nincs vége., csak akkor, ha a kommunisták leszármazottai eltűnnek a sűlyesztőbe.
Vinczer S. Péter 
 
 
3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.11.08. 17:13
Vica

Köszönöm Péter, egyetértek minden szavaddal.,

2017.10.06. 23:18
daska

Kedves Péter! Mindenben igaza van, csak azt módosítanám, amit a Miniszterelnök úrról mond, hogy "Ő is letett valamit az asztalra". Szerintem csak Ő és a kormánya tett le valamit az asztalra! Az Antall kormányról most ne beszéljünk, mert egy totális rendszerváltást és teljesen új alaptörvényeket létrehozni akkora feladat, hogy csoda lenne hibátlanul végrehajtani. De később, a szoclib kormányok kizárólag romboltak, és nem csak politikai és gazdasági értelemben pusztították le az országot, hanem morálisan is tönkretették.


Válasz:

Kedves daska, kedves Barátom! Helyes, tudjuk jól, hogy csakis Orbán miniszterelnök úr tett lejelentős dolgokat az asztalra. Az "is " csak a sima összehasonlítás miatt íródott, Kovács szemüvegével nézve az értékelést. Lehetséges, hogy az interjú után, Kovács maga is felfedezte, és megbánta az értékelését, mert minden értékelése Orbán úrra is megfelel. A külömbség az, hogy Orbán miniszterelnök úr ezeket az erényeket politikájában gyakorlatban alkalmazza, míg Botka ezekről csak beszél, és a jövő mutatná meg, hogy mindebből mit és hogyan értelmez, és hogyan valósítaná meg.

 


Válasz:

Kedves daska, kedves Barátom! Helyes, tudjuk jól, hogy csakis Orbán miniszterelnök úr tett lejelentős dolgokat az asztalra. Az "is " csak a sima összehasonlítás miatt íródott, Kovács szemüvegével nézve az értékelést. Lehetséges, hogy az interjú után, Kovács maga is felfedezte, és megbánta az értékelését, mert minden értékelése Orbán úrra is megfelel. A külömbség az, hogy Orbán miniszterelnök úr ezeket az erényeket politikájában gyakorlatban alkalmazza, míg Botka ezekről csak beszél, és a jövő mutatná meg, hogy mindebből mit és hogyan értelmez, és hogyan valósítaná meg.

 

2017.10.06. 15:00
Admin

Remek írás, köszönjük! 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
BELÉPÉS // REGISZTRÁCIÓ > jogi nyilatkozat elfogadása mellett, csak meghívással!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÖZÉLET
 
Kiemelt rovataink
 
Legújabb
Friss bejegyzések
2018.04.16. 06:37
2018.04.11. 21:57
2018.04.10. 15:33
2018.04.09. 17:05
2018.04.06. 18:45
2018.04.06. 18:28
2018.04.06. 16:48
2018.04.06. 16:12
2018.04.05. 14:36
2018.04.04. 20:42
Friss hozzászólások
 
ITTHONRÓL és a NAGYVILÁGBÓL

  FIGYELŐ KANADÁBÓL: Vinczer S. Péter

rovat-vezető

Jegyzetei: 2016 decemberig

2017. januártól >>>

*

 Erdélyből: vitéz lovag Pásztori Tibor Endre

 nyug. református lelkész-esperes

******

https://www.artisjus.hu/szerzoi-jogrol/jogszabalyok/

SZERZŐI JOGSZABÁLYOK

IRODALOM

Csobai Vera

Dr. Gundy Sarolta

*

 Igaz történelem

*

 Családi legendárium: őseink, hőseink

*

 

Rólam írták: Kanizsa újság

archivum

 

 
Ajánljuk**

.

*

LOVAS ISTVÁN blogja

 
TISZTA FORRÁS HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bannereink és kiemelt ajánlásunk

.

***

http://nagykanizsa.reformatus.hu/

**

Meseország

 

 
LÁTOGATÓINK
Indulás: 2007-10-22
 
Ajánljuk****

.

Caesar-képeslapküldő

 
Lábléc

Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs

Makainé Polgár Anna:

Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!

A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!   

>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*

* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com 

Minden jog fenntartva.

 Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából  és  Caesar-tól