Isten hozott a Tárogató Hangján Baráti Közösség szellemi otthonába!

Alapítva: 2007 

(oldalunk 2006. 08. 2-án született)

 email: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com

Honlapunk: keresztény szellemiséget képviselő zárt baráti közösség szellemi otthona. Elsősorban nemzeti irodalmat, közéletet közvetítünk, de számos más rovattal is rendelkezünk. Remek gasztrológia rovatunk is megtalálható, ahol évente megjelenő szakácskönyvünket ajánljuk.

Regisztrálni portálunra meghívással, - jogi nyilatkozat elfogadása után - lehet. Jelentkezéseddel elfogadod a szabályainkat.

Képeslapküldők:

*1. Tárogató család saját képeslapküldője* *2. Caesar képelapküldője*

KIEMELT  *  ajánlatunk:

  AJÁNDÉKUNK: ** A lélek csendje - egy gyógyulás igaz története*

Magunkról**Szerzőink**Magazin **Galéria* *Jogi-nyil.**Regisztrációs feltételek**  Találkozók***Szerzői jogok**

            

*FŐOLDAL

Gondolatébresztő

2018.09.14. 12:29, Más tollából bejegyezte: Admin

Egy FB. csoport adminiszrátorának írását hoztam ide.

Kiss László

Próbáljátok meg egy percre félretenni pártpolitikai fogságotokat és a mocsárban vergődést, sőt az lenne a legjobb, ha pártpolitikai tv-nézők és demagóg harcosok nem is lennének az oldalon, mert ......
Elmondom, milyen forgatókönyv létrehozása van most folyamatban és mit akarnak kialakítani Magyarországon.

Az utolsó hörgéseket hallató baloldal és globalo-liberális katonák elemi szükséglete volt, hogy be tudjanak vinni egy olyan ütést az egyre nagyobb teret nyerő nemzeti érzelem (polkorrekt diktatúrákban használt nevén: populizmus), a nacionalizmus ellen, amit szitokszóvá fognak alakítani, kiegészítve a rasszizmus, antiszemitizmus mikor melyik üres bélyegével.... Ütni akarnak és fognak is az egyénieskedő, individualista, nemzetben gondolkodó országokon.

A folyamat és a Sargentini-döntés teljes bizonyossággal megerősíthetett mindenkit, hogy pártcsaládoktól és a színjátéktól, a látszattól függetlenül ezen ügynökök és bábok ugyanazon cél érdekében dolgoznak szüntelenül.

Magyarországon viszont sokan most sincsenek tudatában ennek, hiszen hogyan is lehetnének, ha ezen erők létezéséről mit sem tudnak és soha nem is hallottak.

"Az emberek többségének fogalma sincs arról, mi zajlik a világban (pláne miért) és még csak azt sem tudja, hogy nem tud róla" (Noam Chomsky)

Most viszont mindentől függetlenül ezek az erők, akik egy nemzetek felett álló szervezett magánhatalom ügynökei és szervezetei, mindent el fognak követni, hogy ezt a hullámot kihasználják és meglovagolják.

Óriási hangerővel és szervezéssel fogják egyre nagyobb támadásba kapcsolni azt a tervet, mely a magyar kormány megdöntésére irányul. Ebben a pillanatban is zajlik azon liberális erők megbeszélése a háttérben, melyben benne vannak a Soros irányítása alatt álló Tasz, Amnesty, Human Rights Watch és számos álcivil NGO, valamint a nem magyar érdekeket szolgáló pártok (LMP, MSZP, DK, Liberálisok).

Az elkövetkező heteket arra fogják használni, hogy minden baloldali médiában egymást váltva megkérdőjelezzék a kormány legitimitását, függetlenül az áprilisi választások egyértelmű végeredményétől. Azt már megtanulta mindenki, hogy veszíteni képtelenek és ha nem ők vannak hatalmon, akkor mindig aljas eszközökkel dolgoznak ugyanazon lejáratás és nemzetpusztítás érdekében.

Ez egyformán igaz az amerikai demokrata párti globalistáktól, a neokon háborús héjákon át a teljes európai baloldalig, zöldeken át a liberálisokig, melynek a legalját tényleg az olyan 1-2%-os támogatottságra süllyedő kuka-pártok jelentik, amiket Magyarországon látunk...

A baj azzal van, hogy ezek az erők most iszonyatos löketet és tervet valamint PARANCSOT kaptak kézhez, hogy ezt kihasználva próbáljanak MOST elkezdeni megszervezni (minden globalista médiaháttérrel, lásd Izraelből ATV és a benelux RTL)... egy olyan demonstráció és tüntetéssorozatot, mely utcára vonulva követelhetné a kormány megbuktatását.

Minden globalista fronton azt fogják erőltetni, hogy ez Magyarország szégyene, el fogják felejteni a korábbi szocialista pusztítást és minden azzal lesz tele, mintha az országban óriási elégedetlenség lenne, gyakorlatilag már kormánydöntő hangulat és a "mi vagyunk a többség" majd helyre állítja a RENDET, mert ez a mostani gazdasági állapot tarthatatlan, nem nyitjuk meg a határokat a bevándorlók előtt, bezzeg innen mindenki elmenekül..stb stb...
Az sem kérdés, hogy a bevándorlási inváziónak és a multikulturalizmus ideológiájának való ellenállást meg kell törniük minden erővel.

Tény, hogy Magyarországon nincs ellenzéki pártban alternatív kormányzási erő és senki más nem is lenne alkalmas kormányzásra, de ez őket nem érdekli, mert életbe léptették a KÁOSZ létrehozásának stratégiáját.

Olyan tüntetéseket és demonstrációkat kell majd megszervezniük ezen álcivil szervezeteknek és baloldali pártoknak, melyeknek azt a címet fogják adni, hogy KORRUPCIÓ ELLENES TÜNTETÉSEK és a DEMOKRÁCIA HELYREÁLLÍTÁSA.
A példa Románia és itt is ugyanazt fogják kivitelezni.
Ez most a céljuk és most kell minden magyarnak (hangsúlyozom MAGYARNAK) észnél lennie!

Romániai mintára be fogják indítani a tiltakozásokat, attrocitásokat Magyarországon. Repkedni fognak a putyinozó, diktátorozó, rasszistázó jelzők....

A határidő, amikorra ezt létre kell hozniuk globalista parancsra, ez 2018. október 23-a, hogy az ünnepre legyen akkora balliberális, orbángyűlölő és minden bevándorláspárti NGO által mozgósított tömeg, mely FORRÓ ŐSZ szlogen alatt létre tud majd hozni egy kaotikus állapotot, mely helyzet természetesen kénytelen rendőri erők bevetését is kikényszeríteni és a globalista médiában mutogatni.

Ahogy itthon felocsúdik mindenki a Sargentini-jelentés és a 7-es cikkely egyébként teljesen lényegtelen folyamatából, már azonnal megindítják a lakosság buzdítását arra, hogy vonuljon utcára. Hangsúlyozom ugyanazt akarják létrehozni, mint Romániában.

Leghangosabb hangadói itthon ennek a Vadai Ágnesek, Heller Ágnesek, Niedermüller Péterek, Liberálisok, Újhelyi Istvánok lesznek... Figyeljétek majd a nyilatkozataikat (ha kínozni akarjátok magatokat) és hogy mire buzdítják majd a magyar polgárokat. Ezért szólok előre.

Itt nem az a kérdés, hogy demokrácia vagy sem, hiszen mindenki látja és tud különbséget tenni a rendszerváltás óta működő összes kormány és annak politikája, intézkedései, saját élete és nemzeti érzése alapján.

Sőt még csak nem is az, hogy milyen Intézkedések lesznek az EU-ban és ellenünk, HANEM hogy milyen erők indulnak be majd itthon annak érdekében, hogy a jócskán megakadt Coudenhove-Kalergi Terv, Európa iszlamizálása és a nemzetállamok egyénieskedő felfogása megszűnhessen és a kevert fajú Európai Egyesült Államok létrejöhessen. A szlogen minden esetben persze a demokrácia vagy putyin, szabadság vagy diktatúra, nyugat vagy kelet...stb lesznek....

A valóság eközben teljesen más, de már sokan értik ezt szerencsére és ismerik a háttérben lévő folyamatokat, terveket.

Elismerem, hogy nagyon nehéz tisztán látni annak, akik csak a TV-t nézik és pártpolitika mocsarában vergődve eleve nem is tudják kívülről vagy felülről szemlélni a dolgot, de mindenkit arra biztatok, hogy a józan eszét használja és tanuljon, képezze magát, mert másképp nem fog sikerülni talpon maradni. Nem most, mert el lehet vegetálni majd 5-10-15 évig talán így is, de hosszú távon mindenki tudja és látja, melyik út hová vezet.
Ezt csak azoknak írtam, akik képesek még MAGYAR NEMZETBEN gondolkodni. A többiekkel nincs mit kezdenem.

Előre szerettem volna szólni, milyen tervek és szervezés van most folyamatban, mert - "ismertek" - néha azért előre le szoktam írni, mire számíthatunk majd a jövőben.

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2018.09.15. 09:06
Kinga

Ezt olvastam már én is a csoportunkban, nagyon jó írás, jó meglátás!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
BELÉPÉS // REGISZTRÁCIÓ > jogi nyilatkozat elfogadása mellett, csak meghívással!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÖZÉLET
 
Kiemelt rovataink
 
Legújabb
Friss bejegyzések
2018.11.16. 15:06
2018.11.16. 14:01
2018.11.12. 05:56
2018.11.07. 18:50
2018.11.07. 06:13
2018.11.07. 01:48
2018.11.05. 19:29
2018.11.04. 14:42
2018.11.04. 09:22
2018.11.02. 14:07
Friss hozzászólások
 
ITTHONRÓL és a NAGYVILÁGBÓL

  FIGYELŐ KANADÁBÓL: Vinczer S. Péter

Rovatvezető

*

 Erdélyből: vitéz lovag Pásztori Tibor Endre

 nyug. református lelkész-esperes

******

https://www.artisjus.hu/szerzoi-jogrol/jogszabalyok/

SZERZŐI JOGSZABÁLYOK

IRODALOM

Csobai Vera

Dr. Gundy Sarolta

*

 Igaz történelem

*

Lovas István 

Bayer Zsolt blogja

*

 Családi legendárium: őseink, hőseink

*

Rólam: Kanizsa újság

archivum

 

 

 
Ajánljuk**

.

https://www.asvanycenter.hu/kulonlegessegek/egeszsegkarkoto

*

LOVAS ISTVÁN blogja

 
 
*MŰVEINKET ajánljuk

Szerzőink:*****..

TÁROGATÓ család nagy szakácskönyve 2016

*

Nemes Kiss Kata:

A szeretet könyve

A könnyek útja

Hegyről lefelé

*

A. Tné Jilon

Cserepek

*

Tárogató válogatás 2015

Csobai Vera:

Gyöngyszemei -válogatás-

*

Lélek Sné Ekpafat:

A lélek kulcsa

A lélek útja

A lélek húrja

A lélek csendje-csodás gyógyulás története

Mezsgyén

*

Sándor Kinga

Tárogató válogatás 2015.

*

Nagy Menyhértné Vica

Tárogató válogatás 2015.

*

Stodoláné Erky Zita

*

Tárogató válogatás 2015.

Apáti Kovács Béla meséi

*

Tárogató válogatás 2015.

Dr.Gundy Sarolta

*

Tárogató válogatás 2015.

*

Tárogató család karácsonyfája 2014.

*

Angyali üdvözlet -Titkos tanok-

 

 

 

 


Könyveink jogvédelem alatt állnak, TILOS engedélyünk nélkül más oldalakon publikálni!

 
 
LÉLEK-PATIKA - Tiszta forrás

vissza > főoldal

 

 

Imádság minden napra...

A medál imájának régi magyar formája

"A Szent Kereszt legyen fényem,
ne az ördög a vezérem!
Gonosz szellem, hordd el magad,
ne tukmáld rám hívságodat!
Elém ne tedd étkedet,
magad idd meg mérgedet!"

Amen!

*

Szentháromság egy Isten,

alázattal kérlek, hogy Szűz Mária,

Szent Mihály Arkangyal,

az összes angyalok

és szentek közbenjárására

add meg azt a nagy kegyelmet,

hogy a sötétség erőit legyőzhessük

Magyarországon,

Lengyelországban,

és az egész világon,

a mi Urunk

Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért,

Drága, Szent Vérének kiontásáért érettünk,

Szent Sebeiért,

a kereszten való szenvedéseiért

és minden szenvedéséért

melyet Passiója és egész földi élete folyamán

a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.

1.*TISZTA FORRÁS*

.

*LÉLEK PATIKA*

Titkos tanok...

Angyali üdvözlet -titkos tanok*

Ásványok hatásai**

*ÁSVÁNYLEXIKON

 **GYÓGYÍTÓ KÖVEK

*Természetgyógyászat*

 

 


IMÁDSÁG KEGYELMEK ELNYERÉSÉÉRT ISTEN SZOLGÁJA, II. JÁNOS PÁL PÁPA KÖZBENJÁRÁSÁRA
Szentháromság Egyisten, hálát adunk neked, amiért az Egyházat megajándékoztad II. János Pál pápával, és benne felragyogtattad atyai gyöngédségedet, Krisztus keresztjének dicsőségét és a Szeretet Lelkének ragyogását. Ő teljesen a te végtelen irgalmadra és Mária anyai közbenjárására hagyatkozva Jézusnak, a Jó Pásztornak élő képét mutatta nekünk, és a mindennapi keresztény élet magas mércéjéül az életszentséget állította elénk, amely által a veled való örök közösségre juthatunk. Az ő közbenjárására add meg nekünk akaratod szerint a kegyelmeket, amelyekért esdeklünk, abban a reményben, hogy hamarosan szentjeid körében üdvözölhetjük. Amen.

AZ ÚR LEGYEN ELŐTTED, HOGY AZ IGAZ ÚTRA VEZESSEN TÉGED!

 

AZ ÚR LEGYEN. MELLETTED,

HOGY KARJAIBA ZÁRJON ÉS OLTALMAZZON TÉGED!

 

AZ ÚR LEGYEN MÖGÖTTED, HOGY MEGÖRIZZEN TÉGED

A GONOSZOK ÁLNOKSÁGÁTÓL!

 

AZ ÚR LEGYEN ALATTAD, HOGY FELFOGJON,

HA ELESEL ÉS KIHÚZZON TÉGED A CSAPDÁBÓL!

 

AZ ÚR LEGYEN BENNED, HOGY VIGASZTALJON TÉGED,

HA SZOMORÚSÁG NEHEZEDIK SZIVÉDREI

 

AZ ÚR LEGYEN KÖRÜLÖTTED, HOGY MEGVÉDJEN TÉGED, HA ELLENSÉG RONT RÁD!

 

AZ ÚR LEGYEN FÖLÖTTED, HOGY ÁLDÁS SZÁLLJON RÁD!

 

ÍGY ÁLDJON MEG TÉGED A JÓSÁGOS ISTEN!

 

 
TISZTA FORRÁS HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bannereink és kiemelt ajánlásunk

.

***

http://nagykanizsa.reformatus.hu/

**

Meseország

 

 
LÁTOGATÓINK
Indulás: 2007-10-22
 
Ajánljuk****

.

Caesar-képeslapküldő

 
Lábléc

Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs

Makainé Polgár Anna:

Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!

A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!   

>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*

* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com 

Minden jog fenntartva.

 Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából  és  Caesar-tól

 

 

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG