Isten hozott a Tárogató Hangján Baráti Közösség szellemi otthonába!

Alapítva: 2007 

(oldalunk 2006. 08. 2-án született)

(http://ekpafat-kistarogato.gportal.hu) email: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com

Honlapunk: keresztény szellemiséget képviselő zárt baráti közösség szellemi otthona. Elsősorban nemzeti irodalmat, közéletet közvetítünk, de számos más rovattal is rendelkezünk. Remek gasztrológia rovatunk is megtalálható, ahol évente megjelenő szakácskönyvünket ajánljuk.

A politika-közélet rovatunk független oldalon, független szerzőkkel és szerkesztőkkel jelenik meg.

Regisztrálni meghívással, a jogi nyilatkozat elfogadása után lehet.

Képeslapküldők:

*1. Tárogató család saját képeslapküldője* *2. Caesar képelapküldője*
 

  *JÖVŐNK A TÉT*****MAGYAR IDŐ*  AJÁNDÉKUNK: ** A lélek csendje - egy gyógyulás igaz története*

Magunkról**Szerzőink**Magazin **Galéria* *Jogi-nyil.**Regisztrációs feltételek**Belső    rovat*Találkozók**

**Szerzői jogok**

        *        

*FŐOLDAL

Magyarország célkeresztben

2017.11.23. 16:42, Vinczer S. Péter

.

2017. november 23.

Frank Engel úr EP képviselő, hosszasan nyilatkozott és figyelmünkbe ajánlotta, hogy Luxemburgban sok magyar nevű ember él, akiket 56'-ban mint menekülteket nagylelkűen befogadtak, ezzel szemben Magyarország most nem hajlandó a menekülő migránsokat befogadni. Pedig a kvótában való részvétel Magyarországnak is jól jöhetne, ha netán Ukrajnából félmilló menekült érkezne Magyarországra és azokat is elosztanák az EU-ba...

Nos kedves Engel úr , tudatom Önnel, hogy az érvelése, a hasonlat nem felel meg a valóságnak. Először is az 56'-os menekültek Ausztriában a táborban beérték azzal amit kaptak, kivárták hogy melyik ország fogadja be őket. Közben nem hugyoztak a villamoson, mint a napokban kapott képen látható csőcselékhez tartozó idióta, és nem szarták tele a parkokat, nem erőszakoltak meg egyetlen helyi nőt sem. Nem hajottak bele kamionnal a karácsonyi vásárba, nem robbantottak "hálából" egyetlen egyszer sem. Ez az érem egyik oldala.

A másik oldalon a magyar menekültekkel minden ország jól járt, mert kiváló szakemberek, tudósok érkeztek, és a kétkezi munkások is szorgalmasan dolgoztak!

Ukrajnával kapcsolatban is sántít az érvelése. Mert ha Ukrajnából menekülnének, azok a béke helyreálltával vissza is mennének, mint ahogyan tették a horvát menekültek, a boszniai, a magyar és a szerb menekültek a Jugó agresszió idején!

Antall József  Kozma atyával látogatta meg Mohácson a menekülteket, ahol csak sírni lehetett.

Akkor hol volt a híres nyugat és az önfajta mai migráns símogató diplomata, amikor a bosnyákokkal zsúfolásig megtelt szellemvonat hetekig kóválygott, mert egyik ország sem fogadta be őket. "EURÓPA HALLGAT" a címe a dokumentum filmnek, mely bemutatja a MMSz gondoskodását, és a magyar kormány által rendelkezésükre bocsátott kaszárnya épületeket.

Érdemes megjegyezni, hogy azok a muzulmán menekültek úriemberek voltak, megszervezték az épület vezetőségét, a takarítást, iskolát, óvodát a gyerekeknek.

Akkor hol voltak azok a hölgyek és urak akik ma támadják magukból ki kelve az EU Parlamentben Magyarországot. Kérdezhetnénk azt is, hogy hol voltak akkor, amikor a kelet németek nem akartak hazatérni, és Magyarországon maradtak. Vagy a romániai események idején, amikor a  segélyeket csak a magyarok szállították .

Engel úr szerint Orbán miniszterelnök úr és az őt körülvevők  akadályozzák a migránsok szétosztását, és a Magyarországra eső rész befogadását és ellátását.

Kedves Engel úr és a többi Soros bérenc, vegyék tudomásul, hogy az Orbán kormány nincs egyedül mert a nemzeti konzultációt már közel két millió magyar polgár írta alá!

Álságos a nemzeti konzultációra ráütni az antiszemita bélyeget egy olyan személlyel kapcsolatban, aki fiatal SS-ként  náci kollaboráns volt a német megszállás alatt 1944-ben.

Továbbá arra is felhívom a figyelmét Engel úr, hogy az a tétje is hibás, mi szerint amely ország nem fogad be migránsokat, az nem európai.  Mi akkor is európaiak vagyunk, ha egyetlen muzulmán bevándorlót sem fogadunk be, mert akkor is európaiak voltunk, amikor magunkra hagyott Európa a török  invázióval szemben. Mi már akkor véreztünk Európa védelmében a túlerővel szemben, és nyögtük 150 évig a török uralmat.

Akkoriban önök nyugaton nem érezték ennek hatását, fejlődhettek, és szaporodhattak. Most mi nem kérünk belöle, de ha önök meg akarják tapasztalni, lelkük rajta!

 Ajánlanám, hogy merjék megkérdezni a polgáraikat egy nemzeti konzultáción, - amely a legdemokratikusabb módja a népképviseletnek-  vagy referendumon, hogy mi a véleményük ezzel kapcsolatban!

Könyörögve kérek minden magyar állampolgárt, hogy töltse ki a kérdőívet, ne gondolja azt, hogy nélküle is lesz elég.

Ugyanez vonatkozik a jövő évi választásokra is.

Ne üljünk fel a közvélemény kutatásoknak, inkább úgy kell gondolni, hogy az én szavazatom lesz az , amellyel választást nyerhetünk.

Hatalmas a tét: haladni tovább a jóléti társadalom építésének útján, vagy tolvajkézre juttatni a kemény munkával elért eredményeket, új Bokros csomagot kapva nyögni a megszorításokat, eltartani a tömegével érkező migránsokat,- többet költve rájuk, mint a nyugdíjasokra...

A migránsoktól nem félti az ellenzék az egészségügy összeomlását, csak az erdélyi magyaroktól?

Vinczer S. Péter

 

 

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.11.27. 20:10
Vica

Egyetértek Péter minden szavaddal.

2017.11.26. 15:50
lenhardt

Elképesztő, amit hazánk ellen művelnek a soros-fanok. Sajnos vannak köztük magyarok is, amit végképp nem értek... Ami itt, Budapesten volt a Keleti pályaudvaron és környékén, azt nem vették észre?! Kösz szépen, de ebből tényleg nem kérünk! Az pedig végtelen aljasság, hogy az 56-os menekültekhez hasonlítják egyesek a beáramló migráns-hordát. Nagyon más volt úgy a céljuk, mint a viselkedésük...

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
BELÉPÉS // REGISZTRÁCIÓ > jogi nyilatkozat elfogadása mellett, csak meghívással!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÖZÉLET
 
Kiemelt rovataink
 
Legújabb
Friss bejegyzések
2018.02.24. 22:21
2018.02.24. 18:37
2018.02.22. 14:16
2018.02.21. 23:18
2018.02.20. 21:43
2018.02.20. 04:35
2018.02.15. 21:59
2018.02.13. 22:20
2018.02.13. 13:01
2018.02.09. 17:56
Friss hozzászólások
 
ITTHONRÓL és a NAGYVILÁGBÓL

  FIGYELŐ KANADÁBÓL: Vinczer S. Péter

rovat-vezető

Jegyzetei: 2016 decemberig

2017. januártól >>>

*

 Erdélyből: vitéz lovag Pásztori Tibor Endre

 nyug. református lelkész-esperes

******

https://www.artisjus.hu/szerzoi-jogrol/jogszabalyok/

SZERZŐI JOGSZABÁLYOK

IRODALOM

Csobai Vera

Dr. Gundy Sarolta

*

 Igaz történelem

*

 Családi legendárium: őseink, hőseink

*

 

Rólam írták: Kanizsa újság

archivum

 

 
Ajánljuk**

.

*

LOVAS ISTVÁN blogja

 
TISZTA FORRÁS HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bannereink és kiemelt ajánlásunk

.

***

http://nagykanizsa.reformatus.hu/

**

Meseország

 

 
LÁTOGATÓINK
Indulás: 2007-10-22
 
Ajánljuk****

.

Caesar-képeslapküldő

 
Lábléc

Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs

Makainé Polgár Anna:

Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!

A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!   

>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*

* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com 

Minden jog fenntartva.

 Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából  és  Caesar-tól