Isten hozott a Tárogató Hangján Baráti Közösség szellemi otthonába!

Alapítva: 2007 

(oldalunk 2006. 08. 2-án született)

(http://ekpafat-kistarogato.gportal.hu) email: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com

Honlapunk: keresztény szellemiséget képviselő zárt baráti közösség szellemi otthona. Elsősorban nemzeti irodalmat, közéletet közvetítünk, de számos más rovattal is rendelkezünk. Remek gasztrológia rovatunk is megtalálható, ahol évente megjelenő szakácskönyvünket ajánljuk.

A politika-közélet rovatunk független oldalon, független szerzőkkel és szerkesztőkkel jelenik meg.

Regisztrálni meghívással, a jogi nyilatkozat elfogadása után lehet.

Képeslapküldők:

*1. Tárogató család saját képeslapküldője* *2. Caesar képelapküldője*

  AJÁNDÉKUNK: ** A lélek csendje - egy gyógyulás igaz története*

Magunkról**Szerzőink**Magazin **Galéria* *Jogi-nyil.**Regisztrációs feltételek**Belső    rovat*Találkozók**

**Szerzői jogok**

        *        

*FŐOLDAL

Addig kell észnél lenni, ameddig nem késő

2015.09.02. 16:05, Pásztori Tibor Endre
próza

ADDIG KELL ÉSZNÉL LENNI AMÍG NEM KÉSŐ

5 tény, amiért veszélyes nagyszámú muszlim bevándorlót fogadni keresztény társadalmakban 


1. Míg Magyarországon az Alaptörvény rendelkezik az állam és a vallás szétválasztásáról ("Az állam és a vallási közösségek különváltan működnek. A vallási közösségek önállóak." VII. cikk, 3.), a muszlim bevándorlók olyan országokból érkeznek, ahol az iszlám az államvallás, amelyet minden más vallásnál felsőbbrendűnek tekintenek, és ami az állami törvényeket is nagy mértékben befolyásolja. A muszlimokat nem tanítják az egyéb vallások és vallásúak tiszteletére. Más vallások hirdetése sok muszlim országban bűncselekménynek minősül, amiért gyakran halálbüntetés jár. Ezek után hogyan várhatnánk, hogy valóban integrálódni akarjanak a befogadó keresztény társadalmakba? 

 


2. A keresztény országokba érkező muszlim bevándorlók jellemzően egy adott városrészben telepednek le, ahol szélsőséges esetben párhuzamos társadalmat hoznak létre, amelyre nem a befogadó állam törvényeit, hanem a muszlim vallási törvényt, a Shariát tekintik érvényesnek. Franciaországban már 2011-ben több mint 750 ilyen "no go" övezetet tartottak számon, ahol a rendőrség, a tűzoltóság nem tudja végezni a munkáját, és ahová nem muszlimoknak fokozottan veszélyes belépni. De nagy számban vannak ilyen kerületek Nagy-Britanniában, Hollandiában, Svédországban, Németországban, és minden olyan államban, amely nagy számban fogadott be muszlim bevándorlókat. 

 


3. A muszlim bevándorlók nagy része munkanélküli lesz a befogadó országban, és sokan nem is törekednek arra, hogy munkát találjanak, egyrészt, mivel  a segélyekből is jól megélhetnek, másrészt, mivel így próbálják a befogadó keresztény társadalom politikai/gazdasági rendszerét összeroppantani. Nem véletlen, hogy a legtöbb bevándorló célpontja Svédország, ahol gyakorlatilag munka nélkül is meg lehet élni. Malmö muszlimok lakta negyedében például a férfiak több mint 80%-a munkanélküli. A munkanélküliség növekedése pedig egyenes arányban van a bűnözés növekedésével. Tegyük hozzá, hogy Magyarországon ráadásul távolról sem lehet segélyekből megélni... 

 


4. Az iszlám vallási szabályai miatt a muszlim bevándorlóknak sajátos igényeik vannak az élet több területén (pl.: napi imák, pénteki ima, hallal étkezés), amelyek nincsenek összhangban a befogadó társadalom életmódjával. Az aktivisták nem érik be az ilyen igények egyszerű tiszteletben tartásával, több angol állami iskolában például elérték, hogy a muszlim diákok vallási érzékenysége miatt a keresztény tanulók se fogyaszthassanak mást, mint halal ételt. (A halal ételek bevezetése a saríja része és hozzájárul Európa   iszlamizálódásához.)

 


5. Az oktatás területén a muszlim bevándorlók szervezett kampányokat folytatnak az intézmények világnézeti átformálására. A nyugati országok megpróbáltak ellenőrzött kereteket biztosítani bevándorlóiknak az iszlám mérsékeltebb irányzatainak oktatására, de ez gyakorlatilag kudarcot vallott. A hírhedt muszlim gyűlöletprédikátorok nagy része európai országokban él. A felnőtt muszlim bevándorlók egy jelentős része ráadásul nem akarja elsajátítani a befogadó ország nyelvét, így az integráció legalapvetőbb szintjére sem jutnak el.

„Több nyugat-európai nagyvárosban megjelentek a No-Go zónák. Ezen városrészekben a bevándorlók nem illeszkedtek be, a nyugati értékrendet elutasítva, saját, „saría” törvényeik szerint élnek. A franciák Zones Urbaines Sensiblesnek, azaz Érzékeny Városi Övezetnek hívják – a legnagyobbak Párizs, Marseille, Strasbourg, Lille, Amiens és Calais (képünkön) határain belül fekszenek. Az angoloknál Sharia Controlled Zone-ként ismertek Birmingham, Leeds, London, Manchester egyes részei. No-Go zóna van már a németeknél, a belgáknál és a svédeknél is.

 

Több országban a társadalom próbál idomulni a más kultúrából érkezettekhez. Svédországban nem húzzák fel az ország lobogóját az iskolákban, mert a kereszt bánthatja a muszlimok érzéseit. Németországban a kirívó öltözetet tiltották meg a lányoknak az iskolákban, hogy feltűnő öltözetükkel ne sértsék a muzulmánokat.

Beküldte:

Pásztori Tibor Endre

3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2015.09.03. 12:58
palinkas34

Nagyon fontos, hogy ezeket a tényeket próbálják megérteni minél többen, és sürgősen tenni valamit, mert ahogy előző írásában is olvashattuk a kocka tényleg el van vetve....

2015.09.02. 19:58
Admin

Hálásan köszönöm. Nagy szükség van a felvilágosító munkára, még nem lesz késő. Köszönettel és nagy tisztelettel olvasom mindenkor sorait!

 

2015.09.02. 19:37
*Vinczer S. Péter*

Tisztelt Esperes úr!

Köszönöm, hogy ismertette a muszlim vallás fő irányát, hogy érthető legyen miért kell velük elutasítónak lenni.

Talán annyit tennék hozzá, hogy a két irányzatuk a síita, és a szunnita tovább bonyolítja a helyzetet.

Előbb utóbb a már betelepülteket is ki kell toloncolni, és lehetséges, hogy kegyetlen "polgárháború" fog bekövetkezni. Szép szóra, felhívásra nem fognak visszavándorolni, még komoly pénz kiutalások ellenében sem.

A hithez, a családhoz, a 3-4 gyermek vállaláshoz kell visszatérni, vagy kiszülik a befogadókat, és Európa muszlimmá válik. Akkor miért véreztek a felmenőink?

Tisztelettel, Péter


Válasz:

Kedves Péter!

Még nincsenek betelepültek.

A migránsok még nem igazán kaptak letelepülési engedélyt.

A menekült státusz nem egyenlő a letelepülési engedéllyel.

BML


Válasz:

Kedves Miklós! 

Ay európai országokban már vannak betelepültek. Francia országban, Belgiumban, és a többiben azokra vonatkozik a polgárháborús lehetőség amit említek. Remélem, hogy Orbán miniszterelnök úr megtudja valósítani az álláspontját, hogy nem fogadja el a kvótát, akik már letelepülők lennének.

Péter 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
BELÉPÉS // REGISZTRÁCIÓ > jogi nyilatkozat elfogadása mellett, csak meghívással!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÖZÉLET
 
Kiemelt rovataink
 
Legújabb
Friss bejegyzések
2018.03.15. 23:20
2018.03.15. 21:17
2018.03.15. 18:34
2018.03.11. 16:39
2018.03.11. 14:23
2018.03.10. 17:53
2018.03.09. 14:03
2018.03.08. 17:36
2018.03.08. 13:27
2018.03.07. 16:58
Friss hozzászólások
 
ITTHONRÓL és a NAGYVILÁGBÓL

  FIGYELŐ KANADÁBÓL: Vinczer S. Péter

rovat-vezető

Jegyzetei: 2016 decemberig

2017. januártól >>>

*

 Erdélyből: vitéz lovag Pásztori Tibor Endre

 nyug. református lelkész-esperes

******

https://www.artisjus.hu/szerzoi-jogrol/jogszabalyok/

SZERZŐI JOGSZABÁLYOK

IRODALOM

Csobai Vera

Dr. Gundy Sarolta

*

 Igaz történelem

*

 Családi legendárium: őseink, hőseink

*

 

Rólam írták: Kanizsa újság

archivum

 

 
Ajánljuk**

.

*

LOVAS ISTVÁN blogja

 
TISZTA FORRÁS HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bannereink és kiemelt ajánlásunk

.

***

http://nagykanizsa.reformatus.hu/

**

Meseország

 

 
LÁTOGATÓINK
Indulás: 2007-10-22
 
Ajánljuk****

.

Caesar-képeslapküldő

 
Lábléc

Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs

Makainé Polgár Anna:

Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!

A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!   

>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*

* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com 

Minden jog fenntartva.

 Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából  és  Caesar-tól