*KÉZIKÖNYVTÁR*

                                                                                                                                       

Isten hozott a Tárogató Hangján Baráti Közösség szellemi otthonába!

Alapítva: 2007 

(oldalunk 2006. 08. 2-án született)

 email: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com

Honlapunk: keresztény szellemiséget képviselő zárt baráti közösség szellemi otthona. Elsősorban nemzeti irodalmat, közéletet közvetítünk, de számos más rovattal is rendelkezünk. Remek gasztronómia rovatunk is megtalálható, ahol évente megjelenő szakácskönyvünket ajánljuk.

Regisztrálni portálunra meghívással, - jogi nyilatkozat elfogadása után - lehet. Jelentkezéseddel elfogadod a szabályainkat.

Képeslapküldők:

*1. Tárogató család saját képeslapküldője**     2. Caesar képelapküldője* 

3. HOROSZKÓP

KIEMELT  *  ajánlatunk:

 *       

  AJÁNDÉKUNK: ** A lélek csendje - egy gyógyulás igaz története*

Magunkról**Szerzőink**Magazin **Galéria* *Jogi-nyil.**Regisztrációs feltételek**  Találkozók***Szerzői jogok**

            

*FŐOLDAL

A LÉLEKEMBER 15. -BEFEJEZŐ RÉSZ- -

2021.07.01. 19:47, Lélek Sándorné Gizella - Ekpafat
- A lélekember titka -
- A lélekember titka -
A LÉLEKEMBER 15. -BEFEJEZŐ RÉSZ-
- A lélekember titka -
Bemutatott sorozatomból felismerhetjük és megismerhetjük a lélekembert. Egyetlen adósságom maradt. A fátyol mögé rejtett titkokról nem beszéltem.
Hogy teljes legyen a kép, rántsuk le a leplet.
A lélekember örök titokként őrzi a lelkének másik felét, akivel FENT lélekközösséget kötöttek. Ez akár több életen átívelő földi küldetés lehet, amit, gyakran külön élnek meg, más-más tanulófolyamatuk miatt. Azonban visszatérésük előtt életük utolsó harmadban az útuk keresztezi egymást, hogy együtt készüljenek a követlező földi életükre. Mint előzőleg többször említettem, asztrológiai képletükből mindez kiolvasható. Az egymás iránti hűségük teremtésüktől fogva az idők végezetéig örök.
Csak a lélekembernél láthatjuk azt a leheletvékony hártyát, ami körülöleli az aurájukat. Ez a burok nagyon sérülékeny. Kívülállóként az ember azt gondolná, ők erős páncéllal védik magukat. Erről szó sincs. Ez a képzeletbeli vért nem létezik. Empataként sokkal érzékenyebbek és sérülékenyebbek, mint az átlagember, viszont gondolatpókjaik olyan hálót szőnek köréjük, amiben a rossz szándékkal, akarattal, cselekedettel közelítők fennakadnak. Az ezüst szálakra tapadva nemhogy gyengítenék őket, hanem a hálójukat egyre erősebbé-, szakadásmentessé teszik, a saját tehetelenségük által.
Elsőként említeném az érzelmi titkaikat.
Meg van bennük az a feltétel nélküli bizalom mások felé, hogy szinte, tálcán nyújtják át magukat, hogy nyitott könyvként olvassanak „bennük”. Életüket, környezetüket nem rejtegetik, megismerhetünk minden őket körülvevő részletet, kivéve a titkaikat. Tudjuk, hogy minden családnak vannak bűnben született titkai, a lélekemberek sem kivételek ez alól. Náluk jobb helyen nem is lehetnének ezek a családi történések titkok, hiszen hétlakattal lepecsételt lélekszütyőjükben őrzik meg azokat. Rendszeresen elemzik, akár több generációra visszagombolyítva a sorsok fonalát belesodorva a saját titkaikat, újraértékelik, lehámozva róla minden sallangot, tanulnak-, és tanítanak belőle. A legdrágább értékük ,- kincsük- a diszkréciójuk. Mások titkai, vagy a rájuk bízott információkat ugyan megtartják, mint a sajátjukat akár életük árán is megvédik.
A lélekemberek között bizonyított tényként bevett gyakorlat, hogy mások bűneit is magukra vállalják, ha annak elkövetőjét nagyobb hatással súlytaná a büntetés.
Ők maguk nem hoznának senkit lehetetlen helyzetbe, árulók nam lesznek soha.
Hitvallásuk: „Ha kenyeret adni nem tudok, el nem vehetem”.
Szeretteik-, és saját életüket, biztonságát azonban minden áron megvédik. Erre külön felépített „védelmi apparátussal” rendelkeznek, amire nem sajnálják a pénzt, időt, szükség esetén a vagyonukat is feláldozzák, szeretteikért.
Isten óvja azokat, akik ártani akarnak nekik, mert akkor Cunnamivá válva söpörnek végig rajtuk, teszik őket ártamatlanná.
A lélekembereket megtaposhatják, végtelenül türelmesek, szó nélkül hagyják magukat bántani, megalázni, megtagadni, kihasználni, sokszor számonkérés nélkül lépnek tovább, a bántóiknak megbocsájtva. Nem egy-, több esélyt adnak azoknak, akik tiszteletlenül, figyelmetlenül bánnak velük, hogy jobbá váljanak. Példamutatásukkal próbálják tanítani az ellenségeiket.
Egyetlen esetet ismerünk, amiben magukra erőltetik a közöny köpönyegét, ha türelmükkel visszaélve többszörösen, megalázzák, megtagadják őket, vagy rejtőzködő hazugság csapdát állítanak nekik.
Ekkor meggyászolva a veszteségüket, örökre „temetnek”.
A lélekember naponta belehal, ha el kell engednie, akit közel engedett magához. A léleksebeinek fájdalmát még sem tudhatja meg senki.. Az elengedés nehézsége mindenkire vonatkozik, barátra, családtagra, szerelemre. Az elengedés ténye azonban megváltozhatatlan, örökre szól.
Kifelé mosolyogni fog, akkor is, mikor befelé zokog. Egy lélekember lelkébe soha senki nem láthatnak bele, ha az sérül. Ebben az esetben „kiismerhetetlenné” válva védekezik. Ridegnek, hidegnek mutatva magát, miközben belül fáklyaként lobog. Ilyenkor a „nem” gyakran „igen”, de ez fordítva is igaz.
Azonban szemtelen őszintesége mindvégig megmarad, hazudni nem fog senkinek. Nem tagad, esetleg hallgat.
Aki ismeri, a lélekember titkait kérdéseivel kikutathatja a titkokra adott válaszokból az igazságot, mindig és mindenkor megkapja, aki rákérdez.
A lélekember titkának tartják az „energiacserés közelségek” miértjét. Tudom, ez kissé nyakatekerten hangozhat, mégis megállja a helyét.
Miről van szó?
Mint empata, sokkal, több emberrel van „közvetlen” kapcsolatban, mint általában az emberek. Ezért olyan közelinek tűnnek a kívülállóknak, mintha összetartoznának. Ez csak annyiban igaz, hogy a lélekember szociális érzékenysége nem tartja kötelezőnek még a tiszteletbeli „távolságtartás” megtartását sem, közelebb enged mindenkit magához. Auramezejében bóklászhatnak személyválogatás nélkül. Megöleli az utcán a maszatos gyereket, megsimogatja a hajléktalant, és képes barátként egy öleléssel megjutalmazni, támogatni az ellenségét is. Barátait nem nemhez kötötten válogatja, így előfordul, hogy egyes barátokat „többnek” címkéznek fel. A lélekember meghúzza saját határait, azt soha el nem hagyja. Mindennél többet ér számára a megbízható barát, mint sem egy meggondolatlan lépéssel elveszítse.
Mivel a lélekember abszolút elfogadó, befogadó a mássággal kapcsolatban is „más” véleményen van, mint a többség. Senkit el nem ítél, véleményt nem formál. Azt tartja és vallja, minden ember úgy élje meg a boldogságát, amiben öröme telik. Azonban ez soha nem befolyásolhatja mások szabad-akaratát, ne legyen „magamutogató”, megbotránkoztató, és el a kezekkel a gyerekektől.
Ahogyan az átlagember megtartja szexualitás szokásait, oykor anomáliáit a hálószoba falain belül, úgy magánügynek tekinti minden ember szexuális szabadságát a saját otthonaikon belül.
Talán ez a passzus kicsit túl liberálisnak tűnhet, holott a lélekember konzervatív-, és közel áll a keresztény értékrendhez, azonban a magyarázat abban rejlik, hogy a lélekember az embert, test-, (anyag) lélek, szellem -hármaságban határozza meg.
Mag=lélek, anyag=test, szellem=értelem.
Lélekember számára a MAG az elsődleges, így az embert a lélek minősíti, ez által ismeri meg..
Akinek a lelke és a szelleme egészséges, ott bármiből lehet az anyag az összkép harmoniában marad..
Befejezésül a lélekember bemutatását, még hozzátenném. Akinek a környezetében lélekember él, az biztos lehet benne, hogy soha nem marad a földön, ha elesik, mert mindig talál egy segítő kezet, aki felemeli, asztalánál megterít számára, enni, inna ad, és a sebeit sem kell elrejteni, mert bekötözi, megápolja. Semmilyen testi deformitást, betegséget, hiányosságot nem kell takargatni előtte..
A lélekember mások szolgálatára lett kiválasztva az Úr által.
Egy lélekemberre mindig lehet számítani, cselekvő szeretetéért cserébe őszinteséget és bizalmat kér, ez a szolgálatának bére.
Vége
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
BELÉPÉS // REGISZTRÁCIÓ > jogi nyilatkozat elfogadása mellett, csak meghívással!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÖZÉLET
 
Kiemelt rovataink

 

A LÉLEKEMBER

 

 

angyali számok

 

https://www.facebook.com/1157259004299669/videos/274935163592163/?t=0

 
Legújabb
Friss bejegyzések
2021.07.23. 02:53
2021.07.17. 19:48
2021.07.17. 19:45
2021.07.17. 19:36
2021.07.13. 18:26
2021.07.04. 04:27
2021.07.01. 19:47
2021.07.01. 19:43
2021.07.01. 19:33
2021.07.01. 19:30
Friss hozzászólások
 
ITTHONRÓL és a NAGYVILÁGBÓL

  FIGYELŐ KANADÁBÓL: Vinczer S. Péter

Rovatvezető

***

 Erdélyből:

vitéz lovag Pásztori Tibor Endre

 nyug. református lelkész-esperes

******

https://www.artisjus.hu/szerzoi-jogrol/jogszabalyok/

*

 Igaz történelem

*

Lovas István 

Bayer Zsolt blogja

*

 Családi legendárium: őseink, hőseink

*

https://www.youtube.com/watch?v=4KfgddL7tiE&fbclid=IwAR20RmXG5yK4jQnb1F

_-ITc0MWKNvwyqjOqp0TwxSarLJbVOlZXZVX4tSmY

Rólam: Kanizsa újság

archivum

*

/EncodeDecode/HexDecod...

https://drive.google.com/file/d/1SbaY1kZxugLYl9tXTCbI-dKmFvdnX_sj/view?usp=sharing

 

horoszkóp>>>>>>

 

 

 
Ajánljuk**

.

https://www.asvanycenter.hu/kulonlegessegek/egeszsegkarkoto

*

LOVAS ISTVÁN blogja

 
 
*MŰVEINKET ajánljuk

Szerzőink:*****..

TÁROGATÓ család nagy szakácskönyve 2016

*

Nemes Kiss Kata:

A szeretet könyve

A könnyek útja

Hegyről lefelé

*

A. Tné Jilon

Cserepek

*

Tárogató válogatás 2015

Csobai Vera:

Gyöngyszemei -válogatás-

*

Lélek Sné Ekpafat:

A lélek kulcsa

A lélek útja

A lélek húrja

A lélek csendje-csodás gyógyulás története

Mezsgyén

*

Sándor Kinga

Tárogató válogatás 2015.

*

Nagy Menyhértné Vica

Tárogató válogatás 2015.

*

Stodoláné Erky Zita

*

Tárogató válogatás 2015.

Apáti Kovács Béla meséi

*

Tárogató válogatás 2015.

*

Tárogató család karácsonyfája 2014.

*

Angyali üdvözlet -Titkos tanok-

 

 

 

 


Könyveink jogvédelem alatt állnak, TILOS engedélyünk nélkül más oldalakon publikálni!

 
 
LÉLEK-PATIKA - Tiszta forrás

vissza > főoldal

 

 

Imádság minden napra...

A medál imájának régi magyar formája

"A Szent Kereszt legyen fényem,
ne az ördög a vezérem!
Gonosz szellem, hordd el magad,
ne tukmáld rám hívságodat!
Elém ne tedd étkedet,
magad idd meg mérgedet!"

Amen!

*

Szentháromság egy Isten,

alázattal kérlek, hogy Szűz Mária,

Szent Mihály Arkangyal,

az összes angyalok

és szentek közbenjárására

add meg azt a nagy kegyelmet,

hogy a sötétség erőit legyőzhessük

Magyarországon,

Lengyelországban,

és az egész világon,

a mi Urunk

Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért,

Drága, Szent Vérének kiontásáért érettünk,

Szent Sebeiért,

a kereszten való szenvedéseiért

és minden szenvedéséért

melyet Passiója és egész földi élete folyamán

a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.

1.*TISZTA FORRÁS*

.

*LÉLEK PATIKA*

Titkos tanok...

Angyali üdvözlet -titkos tanok*

KIEMELT VIDEÓK!

Ásványok hatásai**

*ÁSVÁNYLEXIKON

 **GYÓGYÍTÓ KÖVEK

*Természetgyógyászat*

 ** KARMA ASZTROLÓGIA**

***

***Angyali számok ***

***

***ZSOZIRISZ***

 

Kiemelt ajánlat

Czeizel Ilona
1954.01.05

 

**

 
TISZTA FORRÁS HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bannereink és kiemelt ajánlásunk

.

***

http://nagykanizsa.reformatus.hu/

**

Meseország

 

 
LÁTOGATÓINK
Indulás: 2007-10-22
 
Ajánljuk****

.

Caesar-képeslapküldő

https://www.youtube.com/watch?v=9Btf2FEg_10

 
Lábléc

Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs

Makainé Polgár Anna:

Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!

Barát Erika:

Ima az úr Jézushoz....
Ha bánatod van, keresd Jézusodat,
borulj le előtte, sírd el bánatodat.
Ő majd bekötözi vérző sebeidet,
meggyógyítja bánatos szívedet.
Ha nagyon egyedül vagy, már senkid nincsen,
ne félj, mindig veled van az Úr Isten.
Ha nehéz a kereszted nem bírod viselni,
veled van az Úr Jézus, vállaira veszi.
Szegény a házad, mindenki elhagyott,
nézz rá a keresztre, megsegít Jézusod!
Rosszak az emberek, nagyon megbántottak,
gondolj Jézusra, Rá halált kiáltottak!
De mégse keseregj, töröld le könnyedet,
hajtsd Jézus vállára bánatos fejedet!
Ott nyugalmat találsz, békét szeretetet,
amit tőled soha, senki el nem vehet!
Bármit hozzon a sors, azt kell imádkoznod,
legyen meg Szent Atyám a Te akaratod!
Így végezd el imád, egész életedben,
elvezet Jézusod, Atyádhoz a mennybe.

Ámen!

A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!   

>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*

* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com 

Minden jog fenntartva.

 Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából  és  Caesar-tól

 

 

 

and i know now that this world will never be enough - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK - a nosztalgia jegyében    *****    Tarot kártya elemzés!Most kedvezményes áron!Párkapcsolati, munkahelyi problémák elemzése a Tarot kártyával! Norina Tarot    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown - MIRAGE MIRROR    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - Skam és remakejei MAGYAR FELIRATTAL, folyamatosan frissülünk!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."