*KÉZIKÖNYVTÁR*

                                                                                                                                       

Isten hozott a Tárogató Hangján Baráti Közösség szellemi otthonába!

Alapítva: 2007 

(oldalunk 2006. 08. 2-án született)

 email: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com

Honlapunk: keresztény szellemiséget képviselő zárt baráti közösség szellemi otthona. Elsősorban nemzeti irodalmat, közéletet közvetítünk, de számos más rovattal is rendelkezünk. Remek gasztronómia rovatunk is megtalálható, ahol évente megjelenő szakácskönyvünket ajánljuk.

Regisztrálni portálunra meghívással, - jogi nyilatkozat elfogadása után - lehet. Jelentkezéseddel elfogadod a szabályainkat.

Képeslapküldők:

*1. Tárogató család saját képeslapküldője**     2. Caesar képelapküldője* 

3. HOROSZKÓP

KIEMELT  *  ajánlatunk:

 *       

  AJÁNDÉKUNK: ** A lélek csendje - egy gyógyulás igaz története*

Magunkról**Szerzőink**Magazin **Galéria* *Jogi-nyil.**Regisztrációs feltételek**  Találkozók***Szerzői jogok**

            

*FŐOLDAL

A LÉLEKEMBER 6.

2021.06.20. 22:05, Lélek Sándorné Gizella - Ekpafat
- boldogságtudata és asztrológiája-

- Boldogságtudata és asztrológiája-

A LÉLEKEMBER 6. RÉSZ - boldogságtudata és asztrológiája-
Mint egy lélekcsoport tagjai, vonzzák egymást a lélekemberek, minél többen tartózkodnak egy térben, annál érezhetőbbé válik az energiacsere közelükben. Empataként antennájuk érzékenyebbek a rezgésekre, így természetes, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. Elképzelhető, hogy egy külön lélekcsoportot alkotnak. Nem csak egymás társaságát igénylik, de önzetlenül megosztják tapasztalataikat, segítik egymás fejlődését. A lélekember személyválogatás nélkül mindenkihez elfogadással közelít, szinte keresi a lehetőséget, hogy segíthessen másokon.
Előző részben említettem kevés közöttük, aki boldognak vallja magát. Elképzelhető, ahogy a szeretetet is analizálják, felbontják „szeretetcsomagokra”, úgymint isteni-, szülői, testvéri-, családi hála-, baráti-, felebaráti-, és ellenségeken gyakorolt szeretetre, ugyan így vannak a boldogság megélésének fogalmával.
Számukra a boldogság nem kifejezetten a szerelemben megélt harmonikus kapcsolatokra korlátozódik. Esetükben a harmónia is más értelmet kap, mint az átlagembernél. Harmónia első és legfontosabb pillére nem csak a szeretet, szerelem függvénye (ez másodlagos, bár elengedhetetlen feltétele), hanem a mindennapok megélhetését/megélését biztosító elégedettség. Az az állapot, amikor a lélek szabad-akaratának döntéseit úgy tudja irányítani, hogy az összeegyeztethető legyen azon igényével, hogy olyan munkát végezzen, amiben örömét leli. Legyen az képességének megfelelő-, alkotó tevékenység, aminek a végeredményére saját maga is büszkén tekint.
Boldog, csak azaz egyén lehet, aki rendelkezik olyan inspiráló háttérrel, ahol fontosnak érzi magát, figyelnek rá, dicsérik, érdeklődnek a részletekről, beszélhet róla, tudását ébren tartva elmagyarázhatja a munka menetét, ezáltal rejtett tartalékai is a felszínre hozhatóvá válnak, így sikeres embernek érezheti magát. Az ilyen ember alázata az egó fölé emelkedik, környezetére visszasugározza mindazt a gondoskodó, féltő, óvó, szeretetet, amit kapott. Ezáltal válik felelősségteljessé azokkal szemben, akik megteremtik számára az egészséges lélek fizikai síkra terelő-, alkotáshoz az örömszerző hozzáállás lehetőségét.
Egy olyan ember, aki nem tudja megkóstolni keze munkájának termését, gyümölcsét, soha nem mondhatja magát boldognak. A boldogság másik feltétele a folyamatos egymásra figyelés. A probléma megoldás képességek csak szoros-, tabuknélküli párbeszéddel érhetők el. Ehhez szükséges a megfelelő tér-, és idő. Különös hangsúlyt fektetek itt a közös étkezések utáni nagy beszélgetésekre. Térről tettem említést, olyan helyről, ahol kényelmesen elférnek, egymás szemébe nézhetnek és főleg „látnak”, a testbeszédre is figyelni tudnak. Sajnos a tudatos demoralizálás következtében megszűntek a több generációs együttélések, de még a konyhai asztalok körben ülésének lehetősége is kizárt panellakások esetében. Kialakított pultos konyhák, egy nagyszobával, és parányi félszobákkal. Kevés helyen található étkező asztal, inkább kényelmes szórakoztatásra rendezkednek be a családok.
Mindenki akkor eszik, amikor fáradtan beesik a konyhába. Utána irány a saját elszeparált rezidenciája, számítógép, tévé… Alig találkoznak a családtagok. Nos, ez bizony megint csak nem egy boldog családi minta. Tehát második tétel, ami kizárja a boldogság fogalmát, mert szerintem inkább vezet társas magányhoz, mint boldog családi élethez. Ilyen környezetben nem alakul ki az egymás iránt érzett felelősségvállalás, a közös probléma-megoldás képességének felismerése, a konfliktusok promt. azonnali elsimítása, a bocsánatkérés és megbocsájtás –boldogsághoz vezető- lehetősége.
Boldogságnak nevezhető az, ha valaki megengedheti magának a rendszeres nyaralásokat, síeléseket, évközi kikapcsolódásokat?
Csak akkor, ha egész évben jelen van van életükben az egység, az egymásra figyelés, és cselekvő szeretetben élik meg. Ebben az esetben kijelentheti az egyén, hogy minden rendben van, nem boldogtalan.
Azonban ez keveseknek adatik meg. A nem megfelelő munka, környezet, családon belüli diszharmónia-, és az anyagiak hiánya gátat szab a boldogságnak.
Hányszor látunk széteső, olykor csak a közös vagyon enyvével összetartó családokat nyári tengerparti képeken, koktéllal a kezükben –másokat megpukkasztó- „boldog” műmosollyal boldogságot színlelni.
A boldogtalan lélekember nem szégyelli elismerni valós boldogtalanságát.
Azonban a boldogságukat gyakran hangoztatók mindig gyanús, mert a boldogság nem eget-rengető szerelemből fakad, hanem a testi-, lelki szellemi hármas harmónia együtteséből épül fel. Akiknek a fent felsoroltak bármelyik hiányzik, boldogságot nem megteremteni, csak hazudni tudnak maguknak.
A lélekember születési horoszkópjából kiolvasható a kezdeti nehézségek, sokszor a pokoljárásuk lenyomata a jegyekből, a házakban megjelenő bolygóhatásokból, fényszögekből.
Napjegyeket megfigyelve a következőket láttam. Legtöbben víz minőségűek, Holdjuk gyakran Merkúr közeli, az aszcendensük változó.
Őket követik a föld-, levegő-, és tűz minőség. A lélekember Napja és Holdja meghatározza a kiválasztottságát, bizonyításként ehhez valamelyikük Kyronja társul. A lélekember -teremtett lélektársa- mindenkor megtalálható az egymásra vetített képletekben így természetes, az ő találkozásuk hozhat mindkettőjük számára igazi boldogságot, hiszen többéleten átívelő családi karmában élik meg az életüket, váltakozó nemekben és szerepekben. Az ilyen találkozások azonban elég ritkák.
A lélekember én-sémája szociális érzékenységre, karitatív szolgálatokra van felépítve. Igyekszik minden embert egyformán kezelni, el-, és befogadónak lenni, oly annyira, hogy ez sokszor félreérthető a környezete számára. Mindenkihez kedves, megértő, az ellenségeivel szemben tisztelettudó, képes szeretni őket, alapból ilyen, ez az egyik tulajdonság, ami meghatározza kiválasztódását a tömegből. Érzékenységéből fakadóan sértődékeny, ilyenkor páncélja mögé bújik, vagy körül bástyázza magát, falakat épít, visszavonul. Nem nyalogatja sokáig a sebeit, neki jobban fáj, a megromlott helyzet, kapcsolat,, így gyakran megesik, hogy maga kezdeményezi a békülést. A békétlenség számára elviselhetetlen.
Ha egy lélekembert szerettek a legtöbb, mit adhattok neki, a figyelmetek, biztosítani őt folyamatosan az érzéseitekről, érezze, hogy figyeltek rá, öleljétek meg, ha kezetekkel nem éritek el, lélekben, ő megérzi, tér-, és idő nem akadály számára ez minden napi ajándék, mert érzi, nincs egyedül.
Folytatás. köv...
Következő rész:
A LÉLEKEMBER 7. RÉSZ
Lélekember 7–Múlt, jelen, jövő, és érzékelések
Kép: internetről
Szerzői megjegyzésem: Diana hercegnő, Buddha: Rák jegyben születtek, -VÍZ elem- köztudottan lélekemberek lehettek.

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
BELÉPÉS // REGISZTRÁCIÓ > jogi nyilatkozat elfogadása mellett, csak meghívással!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÖZÉLET
 
Kiemelt rovataink

 

A LÉLEKEMBER

 

 

angyali számok

 

https://www.facebook.com/1157259004299669/videos/274935163592163/?t=0

 
Legújabb
Friss bejegyzések
2021.07.23. 02:53
2021.07.17. 19:48
2021.07.17. 19:45
2021.07.17. 19:36
2021.07.13. 18:26
2021.07.04. 04:27
2021.07.01. 19:47
2021.07.01. 19:43
2021.07.01. 19:33
2021.07.01. 19:30
Friss hozzászólások
 
ITTHONRÓL és a NAGYVILÁGBÓL

  FIGYELŐ KANADÁBÓL: Vinczer S. Péter

Rovatvezető

***

 Erdélyből:

vitéz lovag Pásztori Tibor Endre

 nyug. református lelkész-esperes

******

https://www.artisjus.hu/szerzoi-jogrol/jogszabalyok/

*

 Igaz történelem

*

Lovas István 

Bayer Zsolt blogja

*

 Családi legendárium: őseink, hőseink

*

https://www.youtube.com/watch?v=4KfgddL7tiE&fbclid=IwAR20RmXG5yK4jQnb1F

_-ITc0MWKNvwyqjOqp0TwxSarLJbVOlZXZVX4tSmY

Rólam: Kanizsa újság

archivum

*

/EncodeDecode/HexDecod...

https://drive.google.com/file/d/1SbaY1kZxugLYl9tXTCbI-dKmFvdnX_sj/view?usp=sharing

 

horoszkóp>>>>>>

 

 

 
Ajánljuk**

.

https://www.asvanycenter.hu/kulonlegessegek/egeszsegkarkoto

*

LOVAS ISTVÁN blogja

 
 
*MŰVEINKET ajánljuk

Szerzőink:*****..

TÁROGATÓ család nagy szakácskönyve 2016

*

Nemes Kiss Kata:

A szeretet könyve

A könnyek útja

Hegyről lefelé

*

A. Tné Jilon

Cserepek

*

Tárogató válogatás 2015

Csobai Vera:

Gyöngyszemei -válogatás-

*

Lélek Sné Ekpafat:

A lélek kulcsa

A lélek útja

A lélek húrja

A lélek csendje-csodás gyógyulás története

Mezsgyén

*

Sándor Kinga

Tárogató válogatás 2015.

*

Nagy Menyhértné Vica

Tárogató válogatás 2015.

*

Stodoláné Erky Zita

*

Tárogató válogatás 2015.

Apáti Kovács Béla meséi

*

Tárogató válogatás 2015.

*

Tárogató család karácsonyfája 2014.

*

Angyali üdvözlet -Titkos tanok-

 

 

 

 


Könyveink jogvédelem alatt állnak, TILOS engedélyünk nélkül más oldalakon publikálni!

 
 
LÉLEK-PATIKA - Tiszta forrás

vissza > főoldal

 

 

Imádság minden napra...

A medál imájának régi magyar formája

"A Szent Kereszt legyen fényem,
ne az ördög a vezérem!
Gonosz szellem, hordd el magad,
ne tukmáld rám hívságodat!
Elém ne tedd étkedet,
magad idd meg mérgedet!"

Amen!

*

Szentháromság egy Isten,

alázattal kérlek, hogy Szűz Mária,

Szent Mihály Arkangyal,

az összes angyalok

és szentek közbenjárására

add meg azt a nagy kegyelmet,

hogy a sötétség erőit legyőzhessük

Magyarországon,

Lengyelországban,

és az egész világon,

a mi Urunk

Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért,

Drága, Szent Vérének kiontásáért érettünk,

Szent Sebeiért,

a kereszten való szenvedéseiért

és minden szenvedéséért

melyet Passiója és egész földi élete folyamán

a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.

1.*TISZTA FORRÁS*

.

*LÉLEK PATIKA*

Titkos tanok...

Angyali üdvözlet -titkos tanok*

KIEMELT VIDEÓK!

Ásványok hatásai**

*ÁSVÁNYLEXIKON

 **GYÓGYÍTÓ KÖVEK

*Természetgyógyászat*

 ** KARMA ASZTROLÓGIA**

***

***Angyali számok ***

***

***ZSOZIRISZ***

 

Kiemelt ajánlat

Czeizel Ilona
1954.01.05

 

**

 
TISZTA FORRÁS HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bannereink és kiemelt ajánlásunk

.

***

http://nagykanizsa.reformatus.hu/

**

Meseország

 

 
LÁTOGATÓINK
Indulás: 2007-10-22
 
Ajánljuk****

.

Caesar-képeslapküldő

https://www.youtube.com/watch?v=9Btf2FEg_10

 
Lábléc

Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs

Makainé Polgár Anna:

Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!

Barát Erika:

Ima az úr Jézushoz....
Ha bánatod van, keresd Jézusodat,
borulj le előtte, sírd el bánatodat.
Ő majd bekötözi vérző sebeidet,
meggyógyítja bánatos szívedet.
Ha nagyon egyedül vagy, már senkid nincsen,
ne félj, mindig veled van az Úr Isten.
Ha nehéz a kereszted nem bírod viselni,
veled van az Úr Jézus, vállaira veszi.
Szegény a házad, mindenki elhagyott,
nézz rá a keresztre, megsegít Jézusod!
Rosszak az emberek, nagyon megbántottak,
gondolj Jézusra, Rá halált kiáltottak!
De mégse keseregj, töröld le könnyedet,
hajtsd Jézus vállára bánatos fejedet!
Ott nyugalmat találsz, békét szeretetet,
amit tőled soha, senki el nem vehet!
Bármit hozzon a sors, azt kell imádkoznod,
legyen meg Szent Atyám a Te akaratod!
Így végezd el imád, egész életedben,
elvezet Jézusod, Atyádhoz a mennybe.

Ámen!

A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!   

>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*

* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com 

Minden jog fenntartva.

 Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából  és  Caesar-tól

 

 

 

and i know now that this world will never be enough - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK - a nosztalgia jegyében    *****    Tarot kártya elemzés!Most kedvezményes áron!Párkapcsolati, munkahelyi problémák elemzése a Tarot kártyával! Norina Tarot    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown - MIRAGE MIRROR    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - Skam és remakejei MAGYAR FELIRATTAL, folyamatosan frissülünk!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."