*KÉZIKÖNYVTÁR*

                                                                                                                                       

Isten hozott a Tárogató Hangján Baráti Közösség szellemi otthonába!

Alapítva: 2007 

(oldalunk 2006. 08. 2-án született)

 email: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com

Honlapunk: keresztény szellemiséget képviselő zárt baráti közösség szellemi otthona. Elsősorban nemzeti irodalmat, közéletet közvetítünk, de számos más rovattal is rendelkezünk. Remek gasztronómia rovatunk is megtalálható, ahol évente megjelenő szakácskönyvünket ajánljuk.

Regisztrálni portálunra meghívással, - jogi nyilatkozat elfogadása után - lehet. Jelentkezéseddel elfogadod a szabályainkat.

Képeslapküldők:

*1. Tárogató család saját képeslapküldője**     2. Caesar képelapküldője* 

3. HOROSZKÓP

KIEMELT  *  ajánlatunk:

 *       

  AJÁNDÉKUNK: ** A lélek csendje - egy gyógyulás igaz története*

Magunkról**Szerzőink**Magazin **Galéria* *Jogi-nyil.**Regisztrációs feltételek**  Találkozók***Szerzői jogok**

            

*FŐOLDAL

A LÉLEKEMBER 5.

2021.06.20. 21:57, Lélek Sándorné Gizella - Ekpafat
- Egészsége, környezete-

A LÉLEKEMBER - Egészsége, környezete-

 
A lélekember egészsége, környezete
A lélekember egészsége katasztrofális. Kiválasztottként szinte mindent meg-, és át kell élnie, amivel élete folyamán találkozik. Empataként, minden tünetet megél a betegséggel kapcsolatban. Mindenkit maga elé helyez gondoskodó szeretetével szinte rátelepszik szeretteire, minden idejét, pénzét az egészségük megőrzésére költi, magára nem figyel. Fáradhatatlannak tűnik, amikor szolgálni kell, cselekvő szeretet gyakorol. Általában boldogtalan, furcsa fintora a sorsnak, hogy pont azokból kerülnek ki ezek a lelkek, akik nem ismerik az igazi boldogságot. Nem paradox ez a helyzet, még akkor sem, ha annak tűnik.
A lélekemberré válás feltétele, a hit megtalálása, aminek következménye az önvizsgálat, ezt a bűntudat követi, majd sorspoggyászukba gyümöszölve bűnbánatként magukkal hordozzák. Elindul bennük a jóvátételi vágy, a cselekvő szeretet gyakorlása, és a feltételnélküli szolgálat. Ugye így most már érthető az előbbi meghatározás. A lélekembernek először bűnbe kell esni, szenvedni, a poklot megjárni, hogy alkalmas legyen az előbb felsorolt pontok „vezeklésére”. A lélekember alázata az imahídra vezet, ekképp halad előre Isten felé a majdani végleges elszámolásra. A Szentlélek mind a 7 ajándékát megkapja, így el tudja különíteni a meglévő kapcsolatait jó szolgálati cselekvő szeretettel. Ezt bizonyítja az a tény, hogy képes szeretni azokat is, akikről tudja, hogy nem szeretik. Hogyan lehetséges, kérdezhetné bárki? A válasz, úgy, hogy a “szükségnek”, “nincsnek”, nincs érzése, így gyűlölete sem lehet, azonban, segítségkérésre nyújtott kezet ellökni, egy érző-lélek soha nem képes. A cselekvő szeretet az egyetlen terápia, ami minden gyűlöletet, haragot, bosszút képes gyógyítani, oly módon, hogy példát mutatva inspirálhat másokat is, mutatva a helyes utat.
A lélekember szemtelenül őszínte. Soha nem csap be senkit, ígéretét mindenkor betartja. Rá mindig lehet számítani! Amikor segíteni kell, félretesz minden sérelmet, haragot, a megtagadó megaláztatást, csak az a fontos számára, hogy segíthessen!
Ez a legnagyobb, legszentebb ajándék, amit Istentől kapott a szolgálatához!
A lélekemberek egészségét sok minden veszélyezteti, befolyásolja. A pszichoszomatikus betegségek tárháza szinte cunamiként söpör végig rajtuk. Rettentő makacsok, mindenkin segíteni szeretnének, figyelmen kívül hagyva az egyén valós igényét. Annak ellenére, hogy tisztában vannak vele, csak azoknak szabad (na) segítséget ajánlani, akik kérik. Ezzel szemben elsőként ugranak, ahol bajt érzékelnek. A lélekember másik nagy problémája az öntörvényűség. Mint említettem, ők szinte a társadalom minden rétegét megismerik, több, kevesebb ideig éltek benne, így a fejlődésük során kialakult egy „tapasztalati” öntörvényűség. Ebből egy fikarcnyit sem engednek. Isten őrizzen meg mindenkit attól, hogy a lélekembert bármire kényszeríteni vagy befolyásolni akarja, akadályozza, vagy irányítani próbálja. A lélekembernek két fegyvere van, az egyik a szeretete, a másik az önvédelme. Védőbástyát épít fel maga köré, mindent bevetve, amennyiben ezt bárki meg akarja bontani, dominóként borul rája, s temeti maga alá.
A lélekembert a pénz soha nem motiválja, papírnak tekinti, általában munkájának gyümölcseként, gyakran kínálja fel azoknak, akik nem jutnak másként hozzá. Szociális érzékenységük beléjük van kódolva, a toleranciával együtt. Sokszor, sokan félreértik őket, főleg az ateisták, materialisták.
A lélekember értékrendje teljesen máshogy épül fel, mint az átlagemberé. Mikor találkozik egy emberrel, nem az alkatára vetül a tekintete, hanem a szemére. A szemébe nézve ismeri meg a másikat. A szem a lélek tükre, egész élete, múltja, jelene benne van, de Akasha krónikaként is tud belőle olvasni, előző életeket kutatva. Biztos mindenki találkozott már olyan kisgyerekkel, akinek a szemében egy öreg bölcs ember tekintetét vélte felfedezni, vagy olyan ezüstkorúval, akinek szemében egy gyermeki kíváncsiság csillaga ragyogott. A lélekember a szemével olvas. Esetükben a LÉLEK-MAG az elsődleges, az ANYAG-TEST ruha, amely elhasználódik, rongyolódik, majd szertefoszlik, jelentősége a fizikumra korlátozódik. Számukra az érintés is más. Képesek az ujjaikban érezni, letérképezni bárkit, akit életükben egyszer megérintettek, vagy láttak. Meg tudják simogatni azt, az arcot, amit nem érinthetnek. Ölelni tudnak lélekből. Tudom, most sokan hiteltelennek, hihetetlennek tartják a leírtakat, de gondoljunk bele, tudományosan bizonyított a fantomfájdalom. Szinte kivétel nélkül minden amputált életében megjelenik az eltávolított testrész fájdalomérzése. Ez is lélek lenyomatának tükröződése.
A lélekember, földöntúlian őszinte, igaz szeretettel képes kötődni egy másik lélekhez, ezért minden elengedés, egy kis halál számára. El is odázza, ameddig csak lehet, utána nyúl, visszahúzza, míg el nem szakad az láthatatlan szál. Amikor az a bizonyos szál elbomlik, emlékkép marad utána. Ebben benne van, nem csak a hiány fájdalma, hanem az aggodalom, „mi lesz vele, ha nem leszek mellette”. Eszébe sem jut, hogy ez a másikat már rég nem izgatja.
A lélekember lassan távolodik, százszor becsapható, százszor megbocsájtó. Százegyedikre tesz pontot oda, ahova azelőtt vesszőt tett. Amikor viszont lezár valamit, az végleges. Nem pazarol rá több energiát, nem konvertálja át a megbántást, megalázást, megtagadást, gyűlöletet soha többé szeretetté.
A lélekember antennaként működik, a hozzá közelállók érzéseit pontosan érzékeli, átrezegnek rajta.
A szemében kamera van, parányi csillagként elrejtve. Lehunyt pillák mögött is érzékel. Nézz csak egyszer bele egy lélekember szemébe, lehet, hogy a csillagot nem találod meg, azonban érzed a fókuszát, soha többé nem felejted el azt a tekintetet.
Egy lélekember sokkal többet tud, mint azt róla feltételezik, vagy amit közvetít, kommunikál. Azonban soha nem használja fel senki ellen, csak az érdekében. Kivéve, ha a szeretteit-, vagy a saját életét érinti, veszélyezteti, akkor azonban semmitől sem riad vissza. Ez a rejtett erő tartalékból fakad.
Folytatás következik

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
BELÉPÉS // REGISZTRÁCIÓ > jogi nyilatkozat elfogadása mellett, csak meghívással!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÖZÉLET
 
Kiemelt rovataink

 

A LÉLEKEMBER

 

 

angyali számok

 

https://www.facebook.com/1157259004299669/videos/274935163592163/?t=0

 
Legújabb
Friss bejegyzések
2021.07.23. 02:53
2021.07.17. 19:48
2021.07.17. 19:45
2021.07.17. 19:36
2021.07.13. 18:26
2021.07.04. 04:27
2021.07.01. 19:47
2021.07.01. 19:43
2021.07.01. 19:33
2021.07.01. 19:30
Friss hozzászólások
 
ITTHONRÓL és a NAGYVILÁGBÓL

  FIGYELŐ KANADÁBÓL: Vinczer S. Péter

Rovatvezető

***

 Erdélyből:

vitéz lovag Pásztori Tibor Endre

 nyug. református lelkész-esperes

******

https://www.artisjus.hu/szerzoi-jogrol/jogszabalyok/

*

 Igaz történelem

*

Lovas István 

Bayer Zsolt blogja

*

 Családi legendárium: őseink, hőseink

*

https://www.youtube.com/watch?v=4KfgddL7tiE&fbclid=IwAR20RmXG5yK4jQnb1F

_-ITc0MWKNvwyqjOqp0TwxSarLJbVOlZXZVX4tSmY

Rólam: Kanizsa újság

archivum

*

/EncodeDecode/HexDecod...

https://drive.google.com/file/d/1SbaY1kZxugLYl9tXTCbI-dKmFvdnX_sj/view?usp=sharing

 

horoszkóp>>>>>>

 

 

 
Ajánljuk**

.

https://www.asvanycenter.hu/kulonlegessegek/egeszsegkarkoto

*

LOVAS ISTVÁN blogja

 
 
*MŰVEINKET ajánljuk

Szerzőink:*****..

TÁROGATÓ család nagy szakácskönyve 2016

*

Nemes Kiss Kata:

A szeretet könyve

A könnyek útja

Hegyről lefelé

*

A. Tné Jilon

Cserepek

*

Tárogató válogatás 2015

Csobai Vera:

Gyöngyszemei -válogatás-

*

Lélek Sné Ekpafat:

A lélek kulcsa

A lélek útja

A lélek húrja

A lélek csendje-csodás gyógyulás története

Mezsgyén

*

Sándor Kinga

Tárogató válogatás 2015.

*

Nagy Menyhértné Vica

Tárogató válogatás 2015.

*

Stodoláné Erky Zita

*

Tárogató válogatás 2015.

Apáti Kovács Béla meséi

*

Tárogató válogatás 2015.

*

Tárogató család karácsonyfája 2014.

*

Angyali üdvözlet -Titkos tanok-

 

 

 

 


Könyveink jogvédelem alatt állnak, TILOS engedélyünk nélkül más oldalakon publikálni!

 
 
LÉLEK-PATIKA - Tiszta forrás

vissza > főoldal

 

 

Imádság minden napra...

A medál imájának régi magyar formája

"A Szent Kereszt legyen fényem,
ne az ördög a vezérem!
Gonosz szellem, hordd el magad,
ne tukmáld rám hívságodat!
Elém ne tedd étkedet,
magad idd meg mérgedet!"

Amen!

*

Szentháromság egy Isten,

alázattal kérlek, hogy Szűz Mária,

Szent Mihály Arkangyal,

az összes angyalok

és szentek közbenjárására

add meg azt a nagy kegyelmet,

hogy a sötétség erőit legyőzhessük

Magyarországon,

Lengyelországban,

és az egész világon,

a mi Urunk

Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért,

Drága, Szent Vérének kiontásáért érettünk,

Szent Sebeiért,

a kereszten való szenvedéseiért

és minden szenvedéséért

melyet Passiója és egész földi élete folyamán

a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.

1.*TISZTA FORRÁS*

.

*LÉLEK PATIKA*

Titkos tanok...

Angyali üdvözlet -titkos tanok*

KIEMELT VIDEÓK!

Ásványok hatásai**

*ÁSVÁNYLEXIKON

 **GYÓGYÍTÓ KÖVEK

*Természetgyógyászat*

 ** KARMA ASZTROLÓGIA**

***

***Angyali számok ***

***

***ZSOZIRISZ***

 

Kiemelt ajánlat

Czeizel Ilona
1954.01.05

 

**

 
TISZTA FORRÁS HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bannereink és kiemelt ajánlásunk

.

***

http://nagykanizsa.reformatus.hu/

**

Meseország

 

 
LÁTOGATÓINK
Indulás: 2007-10-22
 
Ajánljuk****

.

Caesar-képeslapküldő

https://www.youtube.com/watch?v=9Btf2FEg_10

 
Lábléc

Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs

Makainé Polgár Anna:

Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!

Barát Erika:

Ima az úr Jézushoz....
Ha bánatod van, keresd Jézusodat,
borulj le előtte, sírd el bánatodat.
Ő majd bekötözi vérző sebeidet,
meggyógyítja bánatos szívedet.
Ha nagyon egyedül vagy, már senkid nincsen,
ne félj, mindig veled van az Úr Isten.
Ha nehéz a kereszted nem bírod viselni,
veled van az Úr Jézus, vállaira veszi.
Szegény a házad, mindenki elhagyott,
nézz rá a keresztre, megsegít Jézusod!
Rosszak az emberek, nagyon megbántottak,
gondolj Jézusra, Rá halált kiáltottak!
De mégse keseregj, töröld le könnyedet,
hajtsd Jézus vállára bánatos fejedet!
Ott nyugalmat találsz, békét szeretetet,
amit tőled soha, senki el nem vehet!
Bármit hozzon a sors, azt kell imádkoznod,
legyen meg Szent Atyám a Te akaratod!
Így végezd el imád, egész életedben,
elvezet Jézusod, Atyádhoz a mennybe.

Ámen!

A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!   

>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*

* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com 

Minden jog fenntartva.

 Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából  és  Caesar-tól

 

 

 

and i know now that this world will never be enough - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK - a nosztalgia jegyében    *****    Tarot kártya elemzés!Most kedvezményes áron!Párkapcsolati, munkahelyi problémák elemzése a Tarot kártyával! Norina Tarot    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown - MIRAGE MIRROR    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - Skam és remakejei MAGYAR FELIRATTAL, folyamatosan frissülünk!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."