*KÉZIKÖNYVTÁR*

                                                                                                                                       

Isten hozott a Tárogató Hangján Baráti Közösség szellemi otthonába!

Alapítva: 2007 

(oldalunk 2006. 08. 2-án született)

 email: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com

Honlapunk: keresztény szellemiséget képviselő zárt baráti közösség szellemi otthona. Elsősorban nemzeti irodalmat, közéletet közvetítünk, de számos más rovattal is rendelkezünk. Remek gasztronómia rovatunk is megtalálható, ahol évente megjelenő szakácskönyvünket ajánljuk.

Regisztrálni portálunra meghívással, - jogi nyilatkozat elfogadása után - lehet. Jelentkezéseddel elfogadod a szabályainkat.

Képeslapküldők:

*1. Tárogató család saját képeslapküldője**     2. Caesar képelapküldője* 

3. HOROSZKÓP

KIEMELT  *  ajánlatunk:

 *       

  AJÁNDÉKUNK: ** A lélek csendje - egy gyógyulás igaz története*

Magunkról**Szerzőink**Magazin **Galéria* *Jogi-nyil.**Regisztrációs feltételek**  Találkozók***Szerzői jogok**

            

*FŐOLDAL

Soros és múltja

2017.12.11. 20:27, Vinczer S.Péter

Sorost a saját múltjával kellene kiiktatni a politikából. A wikipedia tele van hiteles adatokkal, a régi 60 perces interjú is ott van. A zsidó szervezeteknek a figyelmét kellene felhívni, hogy zsidó gyűlöletet szít, árt a zsidóságnak a Soros úr, aki a maga bevallása szerint nem vallásos, tehát zsidó sem lehetne. Magyar meg végképp nem, mert a "magyar származású" amerikai üzletember felmenői között nincs magyar!  Ő  egyszerűen egy vallástalan KAZÁR!

Netenjahu szerint Izraelnek is árt... a NÁCI KOLLABORÁNS:

Akkor valaki magyarázza meg nekem, hogy ha a kassai rendőr jegyzőt 98 éves korában bíróság elé állították, akkor a Soros miért mondhatja a múltjára, hogy ha ő nem, akkor valaki mással csináltatták volna!

A magyaroknak nem fogadták el a "parancsot teljesítettem", pedig jól tudták a bírák hogy a parancs megtagadásáért akár a helyszínen fejbelövés járt. A belgrádi  „Felszabadítási“múzeumban van/volt egy fénykép egy kivégzésről, ahol egy német katona is áll szerbek között, mert azt mondta, hogy asszonyokra és gyerekekre nem lő!!!

Sorost miért nem állították/állítják bíróság elé mint náci kollaboránst???

A " fasisztákkal való kollaborálás" jegyében gyilkolták a magyarokat Délvidéken is. A hentest, mert szállította a húst a katonaságnak.  Gubás hentesnek ez volt a bűne Magyarkanizsán. Magyarkanizsán a Bata vasast betemették egy álló lőállásba, csak a feje volt ki, és a német juhászok vicsorgták körül, hogy leeszik a fejét mert nem őrölt a törökkanizsai malmában a németeknek. Végül beleegyezett, és ezért volt meghurcolva mint kollaboráns. Ő nem mondhatta, hogy ha ő nem, akkor más ...

Soros úrnak rögeszméje, hogy kevert népséget kell létrehozni Európában. Lelke rajta, mindenkinek lehet jó vagy rossz ötlete, Napoleon is "rendet" akart tenni Európában, sőt Hitler is.  Akár csak Soros, ezek sem kérdezték meg az elviselőket,  hogy elfogadják-e a világraszóló fenomenális terveiket.

Láthatóan Soros tanult abból, hogy katonai erőszakkal nem lehet célt érni.

"Mindenki olyan kalappal köszön, amilyenje van!" Neki pénze van, és jól tudja, hogy "a pénz beszél a kutya ugat". Sok pénzt vetett be a lobbija finanszírozásába, és a politikusok korrumpálásába, valamint a "CIVIL" szervezetek finanszírozására. 180 milliárd dollárt a közelmúltban.

Mert szerintem a 226 EU képviselő, akik pénzért képviselik és állnak a Soros terv mellett, ez korrupció a javából.

Ha valaki pénzt kínál a hatósági ellenőrnek,  és ha elfogadja, akkor korrumpálttá válik az ellenőr, és az ellenőrzött, amiért mindketten felelősségre vonhatóak.

Soros ezen az alapon a világ legaljasabb korrupcióját hajtja végre, és senkinek nem jut eszébe korrupcióval vádolni. Miért? Talán azért mert félnek a korrumpálható bíróktól?

Soros úrtól azt kérjük, hogy ne alkosson  olyan társadalmat, amely  hátrányainak a súlyát maga nem viseli.

A magyarok a horvátokkal vállvetve évszázadokon keresztül közdöttek, és véreztek a török/muzulmán hódításokkal szemben.

Mi nem árulhatjuk el Kapisztrán szent Jánost, Hunyadit, Dobót, Zrínyit, Kinizsit az egri hősöket, a nándorfehérvári várvédőket, mert mi keresztények vagyunk és hiszünk a  majdani találkozásban.  Hogyan állhatunk elébük, ha eláruljuk öket.

Persze az ateistáknak ez nem számít, de mi már e világi életünkben sem viselhetjük el az áruló bélyeget.

Elnézem a migrációt propagálókat, és felmerül bennem a kérdés: vajon van ezeknek az embereknek gyerekük? Ha igen, nem féltik őket? Vagy őket a gyerekeik jövője nem érdeklik?

A munkaerő megoldása téves a migrációval kapcsolatban. Először is azért, mert a migránsok többsége nem dolgozni érkezett, hanem kihasználni a kialakult liberális felfogású megfeleléseket a segélyek akár több néven való megszerzésére.

Van aki azt állítja, hogy vérfrissítésre van szüksége az elöregedett Európának. Ha az európai férfiak meddők, vagy impotensek, akkor indokolt megtermékenyítőket bevinni a területre. Ilyen esetben az egyszerű gazda nem a fejletlen bikához viszi a tehenét, hanem a törzskönyvezett legjobbhoz.

A migránsok többsége vérfertőzött, családon belül szeretkeznek, és nem ritka az első unoka testvérrel való házasság. Tehát az ilyen „nemesítés“ nem hozna jó eredményt. Másrészt a muzulmán férfi szűz lányt vesz el feleségül, akinek át kell térnie a muzulmán hitre.

Miért csak a repülő tereken követelnek útlevelet, és miért fogadják el a szárazföldön érkezőket személyi okmányok nélkül?

Így a köztörvényes bűnözök, hóhérok, akik a képeken ott álltak a lefejezésre ítéltek mögött, arcukat eltakarva,  elkerülhetik az igazságszolgáltatást  mint a háború elől menekülő ártatlanságok...

De ne áltassuk egymást: ezek az emberek muzulmán hódítók. Egyelőre fegyver nélkül besétálnak az agymosott Nyugat-Európába, és könnyen megismétlődhet ahogyan Budát elfoglalták a törökök.

A fegyvereik már a mecsetek rejtekeiben vannak, egy ilyen esetről kaptunk tudósítást.

A migránsok nem akarnak integrálódni, rongálják a keresztény jelképeket, ebből elképzelhető, hogy ha hatalomra jutnak, minden keresztény templomot lerombolnak. Teszik ezt most is, ahol hataomra jutnak. Ők  a meghódított területen azt követelik, hogy a befogadók alkalmazkodjanak az iszlámhoz.

A tavalyi karácsonyi merényleteken okulva, Párizsban nincs karácsonyi vásár, Lionban állítólag nincs pénz a biztonsági eszközök pénzelésére. Ez számukra eredmény. Kíváncsian várom, hogy mely városok fogják követni a példát.

Soros nem titkolja, hogy Orbán miniszterelnök urat akarja eltávolítani a kormány éléről.

A nyomás fokozódik, a zöldek bíróságra viszik Magyarországot, Lengyelországot, és a Cseh Köztársaságot, kötelezettszegési eljárás miatt.

Szomorú, hogy egy Hollandiában élő 56-os leszármazott magyar hölgy is csatlakozott Szanyi, és Niedermüller hazaárulókhoz.

Végighallgattuk a tények hiányában és hazugságokra épülő felszólalásokat. Felmerült bennem a kérdés: mi a cél? Mit akarnak ezzel elérni? Ki akarnak szekírozni benünket at EU-ból? Könnyen két sebességűvé válhat az EU.  Keresztény, és iszlám.

Már korábban is írtam, hogy a Balti-Adria tengely gazdasági tömörülés a válasz a liberális agymosott EU-val szemben. Ezek a keresztény országok tudnák megmenteni Európát a muzulmán hódítástól legalább a saját területeiken.

Ezen országoknak nem voltak gyarmataik, nem hordták el Afrika kincseit, ennélfogva ne akarják az egykori  gyarmatosítók a nyakukba varrni az általuk kizsigerelt, kiszípolyozott országok nyomorát.

A franciák odáig mentek, hogy a gyarmataikról való távozáskor minden infrastrukturát fel akartak robbantani. Az Elefántcsontparton meg is kezdték, és azért álltak el a szándékuktól, mert még manapság is évente fizetnek érte a volt gyarmatok.. Értesüléseim szerint évi öt milliárd dollárt inkasszálnak be ezen az alapon a volt gyarmataiktól.  Ahol pofáznak, ott visszatér a francia hadsereg, és "rendet tesz". Az Elefántcsontparton megtörtént.

Sophia Int Veld szerint nem válhatnak egy-két ország túszaivá. Viszont mi meg ne hagyjuk magunkat zsarolni. Beszéljenek világosan, mint Schulz: Aki nem írja alá az Európai Egyesült államok alkotmányát, annak távoznia kell az Umióból.  Borítékolhatják, hogy a Fidesz/KDNP kormány nem fogja aláírni.

Vinczer S. Péter

U.i. Emlékeztetni szeretném a vádaskodókat, hogy Magyarország befogadta, és több honapon keresztül ellátta a kelet németeket, a romániai események idjén első volt Magyarország, amely segített, és a jugoszláviai háború idején egyedül Magyarország volt, amely befogadta a valódi menekülteket, és a sebesülteket szállította a MMSZ a pécsi kórházba  az életmentő akcióban Eszékről. Ugyanekkor a bosnyákokkal zsúfolásig megtelt szellemvonatot egyetlen európai ország nem fogadta be csak Magyarország. Érdemes megjegyezni, hogy a bosnyák muzulmánok hálás őnellátó úriemberek voltak a mai migránsokhoz képest.

http://napimigrans.info/88soro s-toroltetni-kivanta-az-ominoz us-interjut-nem-sikerult-neki- el-akartak-titkolni-mi- megmutatjuk/

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.12.21. 17:02
Vica

Kedves Péter!

Én nagyon szépen köszönöm Neked az egész éves navigálást ebben a mai nagyon bonyolult politikai, történelmi útvesztőben. Sokat tanultam és tanulok Tőled, amit őszintén elismerek. Nem szégyen az, ha az ember idősebb fejjel is tanul és megpróbál "jól " eligazodni.

Én úgy érzem, hogy nagyon reálisan és objektíven írsz, annak ellenére, hogy az életed során sokkal több személyes indítékod lehetne az indulatosabb, agresszívebb megnyilatkozásra.

Áldott, békés Karácsonyt kívánok neked és kedves családodnak. Nagyon remélem, hogy ez a kis közösségünk még sokáig olvashat Tőled.


Válasz:

Kedves Vica, köszönöm a hozzászólásodat, véleményedet . Sajnos a letiltások a Sorossal kapcsolatban állandósultak, próbáltam a linket bekapcsolni, nem megy . így a tisztánlátás érdekében a Googleba írd be:CBC 60 minuts Soros interju magyar felirattal 1998. Mást ezért már a telavivi bíróság ítélte volna halálra Eichmannal együtt. Észbontó.

Péter

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
BELÉPÉS // REGISZTRÁCIÓ > jogi nyilatkozat elfogadása mellett, csak meghívással!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÖZÉLET
 
Kiemelt rovataink

 

A LÉLEKEMBER

 

 

angyali számok

 

https://www.facebook.com/1157259004299669/videos/274935163592163/?t=0

 
Legújabb
Friss bejegyzések
2021.09.18. 21:03
2021.09.17. 21:34
2021.09.06. 00:09
2021.09.04. 05:10
2021.08.22. 00:55
2021.08.10. 21:17
2021.08.08. 21:09
2021.08.06. 12:44
2021.07.23. 02:53
2021.07.17. 19:48
Friss hozzászólások
 
ITTHONRÓL és a NAGYVILÁGBÓL

  FIGYELŐ KANADÁBÓL: Vinczer S. Péter

Rovatvezető

***

 Erdélyből:

vitéz lovag Pásztori Tibor Endre

 nyug. református lelkész-esperes

******

https://www.artisjus.hu/szerzoi-jogrol/jogszabalyok/

*

 Igaz történelem

*

Lovas István 

Bayer Zsolt blogja

*

 Családi legendárium: őseink, hőseink

*

https://www.youtube.com/watch?v=4KfgddL7tiE&fbclid=IwAR20RmXG5yK4jQnb1F

_-ITc0MWKNvwyqjOqp0TwxSarLJbVOlZXZVX4tSmY

Rólam: Kanizsa újság

archivum

*

/EncodeDecode/HexDecod...

https://drive.google.com/file/d/1SbaY1kZxugLYl9tXTCbI-dKmFvdnX_sj/view?usp=sharing

 

horoszkóp>>>>>>

 

 

 
Ajánljuk**

.

https://www.asvanycenter.hu/kulonlegessegek/egeszsegkarkoto

*

LOVAS ISTVÁN blogja

 
 
*MŰVEINKET ajánljuk

Szerzőink:*****..

TÁROGATÓ család nagy szakácskönyve 2016

*

Nemes Kiss Kata:

A szeretet könyve

A könnyek útja

Hegyről lefelé

*

A. Tné Jilon

Cserepek

*

Tárogató válogatás 2015

Csobai Vera:

Gyöngyszemei -válogatás-

*

Lélek Sné Ekpafat:

A lélek kulcsa

A lélek útja

A lélek húrja

A lélek csendje-csodás gyógyulás története

Mezsgyén

*

Sándor Kinga

Tárogató válogatás 2015.

*

Nagy Menyhértné Vica

Tárogató válogatás 2015.

*

Stodoláné Erky Zita

*

Tárogató válogatás 2015.

Apáti Kovács Béla meséi

*

Tárogató válogatás 2015.

*

Tárogató család karácsonyfája 2014.

*

Angyali üdvözlet -Titkos tanok-

 

 

 

 


Könyveink jogvédelem alatt állnak, TILOS engedélyünk nélkül más oldalakon publikálni!

 
 
LÉLEK-PATIKA - Tiszta forrás

vissza > főoldal

 

 

Imádság minden napra...

A medál imájának régi magyar formája

"A Szent Kereszt legyen fényem,
ne az ördög a vezérem!
Gonosz szellem, hordd el magad,
ne tukmáld rám hívságodat!
Elém ne tedd étkedet,
magad idd meg mérgedet!"

Amen!

*

Szentháromság egy Isten,

alázattal kérlek, hogy Szűz Mária,

Szent Mihály Arkangyal,

az összes angyalok

és szentek közbenjárására

add meg azt a nagy kegyelmet,

hogy a sötétség erőit legyőzhessük

Magyarországon,

Lengyelországban,

és az egész világon,

a mi Urunk

Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért,

Drága, Szent Vérének kiontásáért érettünk,

Szent Sebeiért,

a kereszten való szenvedéseiért

és minden szenvedéséért

melyet Passiója és egész földi élete folyamán

a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.

1.*TISZTA FORRÁS*

.

*LÉLEK PATIKA*

Titkos tanok...

Angyali üdvözlet -titkos tanok*

KIEMELT VIDEÓK!

Ásványok hatásai**

*ÁSVÁNYLEXIKON

 **GYÓGYÍTÓ KÖVEK

*Természetgyógyászat*

 ** KARMA ASZTROLÓGIA**

***

***Angyali számok ***

***

***ZSOZIRISZ***

 

Kiemelt ajánlat

Czeizel Ilona
1954.01.05

 

**

 
TISZTA FORRÁS HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bannereink és kiemelt ajánlásunk

.

***

http://nagykanizsa.reformatus.hu/

**

Meseország

 

 
LÁTOGATÓINK
Indulás: 2007-10-22
 
Ajánljuk****

.

Caesar-képeslapküldő

https://www.youtube.com/watch?v=9Btf2FEg_10

 
Lábléc

Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs

Makainé Polgár Anna:

Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!

Barát Erika:

Ima az úr Jézushoz....
Ha bánatod van, keresd Jézusodat,
borulj le előtte, sírd el bánatodat.
Ő majd bekötözi vérző sebeidet,
meggyógyítja bánatos szívedet.
Ha nagyon egyedül vagy, már senkid nincsen,
ne félj, mindig veled van az Úr Isten.
Ha nehéz a kereszted nem bírod viselni,
veled van az Úr Jézus, vállaira veszi.
Szegény a házad, mindenki elhagyott,
nézz rá a keresztre, megsegít Jézusod!
Rosszak az emberek, nagyon megbántottak,
gondolj Jézusra, Rá halált kiáltottak!
De mégse keseregj, töröld le könnyedet,
hajtsd Jézus vállára bánatos fejedet!
Ott nyugalmat találsz, békét szeretetet,
amit tőled soha, senki el nem vehet!
Bármit hozzon a sors, azt kell imádkoznod,
legyen meg Szent Atyám a Te akaratod!
Így végezd el imád, egész életedben,
elvezet Jézusod, Atyádhoz a mennybe.

Ámen!

A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!   

>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*

* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com 

Minden jog fenntartva.

 Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából  és  Caesar-tól

 

 

 

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?