Isten hozott a Tárogató Hangján Baráti Közösség szellemi otthonába!

Alapítva: 2007 

(oldalunk 2006. 08. 2-án született)

 email: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com

Honlapunk: keresztény szellemiséget képviselő zárt baráti közösség szellemi otthona. Elsősorban nemzeti irodalmat, közéletet közvetítünk, de számos más rovattal is rendelkezünk. Remek gasztronómia rovatunk is megtalálható, ahol évente megjelenő szakácskönyvünket ajánljuk.

Regisztrálni portálunra meghívással, - jogi nyilatkozat elfogadása után - lehet. Jelentkezéseddel elfogadod a szabályainkat.

Képeslapküldők:

*1. Tárogató család saját képeslapküldője**     2. Caesar képelapküldője*

KIEMELT  *  ajánlatunk:

  AJÁNDÉKUNK: ** A lélek csendje - egy gyógyulás igaz története*

Magunkról**Szerzőink**Magazin **Galéria* *Jogi-nyil.**Regisztrációs feltételek**  Találkozók***Szerzői jogok**

            

*FŐOLDAL

Színesedés

2018.05.14. 01:54, Vinczer S.Péter - G

A vak is látja mire jutott Nyugat Európa a színesek és a muzulmánok beengedésével.

Ha elfogadjuk, hogy Isten teremtette az EMBERT, és valahogyan a Föld különböző tájain más és más színűeknek, akkor azt hiszem volt oka erre.

Gondolom, nem ok nélkül feketék az afrikai emberek, Magyarországon még  nem bűn négereknek nevezni őket, ami egyébként a bőrszínükre utal.

Ahogyan körülnézünk és haladunk északra, úgy fehérednek az emberek. Ázsiában már nem feketék, de azért az indiaiak, pakisztániak már kicsit "füstösebbek".  Elméletemet ugyan zavarja, hogy a kínaiak miért maradtak majdnem fehérek, bár az irodalomban találkozunk a "sárgaveszedelem"-el.

Nagyon érdekes újra lapozgatni, olvasgatni gyermekkorom kedvelt könyvét a Séta a világ körül-t, melyet mostanában sikerült visszaszereznem antikváriumból. 1907 ben lett kiadva.

Mindent összevetve, mégiscsak azt hiszem, hogy az egyes népfajok bőrszíne, és anatómiai felépítése, az ellenálló képessége mégiscsak kell, hogy igazodjon a helyi természeti adottságokhoz.

Visszaemlékezve a háború utáni szerb betelepítésekre, a likai, montenegrói, és a szerbiai hegylakók, Bácska síkságán nem tudtak ellenállni a tuberkulózisnak. Aránytalanul sokan bele is haltak.

Európában a színes bevándorlással, a Kalergi, és Soros tervvel egy kevert népességet akarnak kikotyvasztani, azt nem mondhatjuk, hogy akiknek se istenük se hazájuk. Az Istenüket Allahnak hívják, az új hazájuk meg Európa. Az őslakosságot  nem is titkolva rabszolgának tekintik, akiket kötelezni fognak dolgozni, hogy eltartást nyerjenek. Hasonlóan, mint mostanában.

A beilleszkedést meg sem próbálják, mint a már ott született muzulmánok is, amikor parancsot kapnak az imámtól, akkor azt végre is hajtsák.

Régen mondom, hogy először is az imámok csimbókjait kell elkapni, mert ők irányítják a híveiket. A muzulmán hívő csakis az imámra hallgat.

A muzulmán inváziót pedig meg kell állítani, és az Európában kószálókat vissza kell toloncolni.

Azzal érvelnek a migránssimogatók, hogy nem lehet tudni, hogy hova, mert nincsenek eredeti dokumentumaik. Tehát a bajok ott kezdődtek, hogy egyáltalán elfogadtak embereket, akik egyébként a magyar határ előtti bokrokban eldobálták az igazolványaikat. Az ilyeneknek jó helye lenne a Gulagon. Ez állítaná meg őket. Hallani lehet, hogy Szicíliában kényszermunkára fogja őket a maffia... kötelezővé kellene tenni... ez visszatartaná őket az indulástól.

A törvényeket nem tisztelőkkel nem lehet demokratikus törvényekkel bánni.

Először is szerezze be mindenki a szülőföldjéről a személyazonosságát bizonyító dokumentumokat. Akinek nincs, az persona non grata.

A lélekvesztőkben indulókat figyelmeztetni kellene, hogy többé nem menti ki őket a parti őrség!

Embertelen? Akkor felteszem a kérdést? Hirosima nem volt embertelen? Drezda bombázása nem volt embertelen? Az egész első és második világháború nem volt embertelen? Azok a százezrek, akik a harctereken, és a bombázásokban meghaltak, azokat nem sajnálták, csak most ejtenek krokodilkönnyeket egy lélekvesztőnyi emberért, akik érthetnének a felhívásból, hogy ne induljanak, és ha mégis, akkor a második hajó garantáltan nem fog elindulni.

És nem embertelenek a robbantások, a késelések, a tömegbe hajtás? Vagy talán a helyi lakosság nem ér annyit, mint  bevándorló muzulmán csőcselék?

Ausztrália bizonyította, hogy meglehet állítani az illegális bevándorlást. A NATO-nak is van haditengerészete, annyi, hogy a hajóival akár hajóláncot képes lenne vonni a tengeren.

Orbán Viktor is bebizonyította, hogy meg lehet állítani az inváziót, és nagyon bölcsen hagyta, hogy az ország belekóstoljon a nyitott határ következményeibe 2015-ben. Azt hiszem, hogy ezért kapott 2/3 ot a Fidesz/KDNP a választásokon.

Tehát van mindenre lehetőség, de a NATO és az EU csak szemforgatva nyög. Márpedig a nyögésnek igen szagos vége szokott lenni, ami az övéké marad! Más szóval, amit Merkel főzött egye meg.

A V4-ek ebből nem kérnek.

A demográfiát pedig helyre kell hozni. Németországban van olyan tartomány, ahol a szaporulat 0.3 %. Gyakorlatilag ott a nők csak ágyasok, és nem anyák!

Követni kellene Kuvait példáját. Ott két évre adnak munkavállalási tartózkodást. Letelepülni szinte lehetetlen,  helyi muzulmán vallásúnak kell lenni, és sok más feltételnek kell megfelelni.

A demográfia helyreállítása érdekében vérfertőzött muzulmánokkal házasodni bűn a nemzet ellen. Hová lett a német nők büszkesége, és nemzeti gondolkodása. Milyen német lesz a néger muzulmántól születő gyermek???

Ebben az esetben, az állatok és a rovarok jutnak eszembe, amelyeknek nincs gondolkodó agyuk, mégsem keverednek. Látott már valaki, hogy a zöld légy párzik a házi léggyel, vagy egy szarvas megerőszakol egy kecskét, vagy zergét? De a   bogaraknak, és a madaraknak is több esze van az embernél, mert ha ők is csak pározni akarnának, és nem válogatnának a saját fajtájukból párt, akkor már régen nem lenne gólya, stiglic, rigó, hanem csak egy madár, amelynek a színe olyan, mint mikor minden színt összekevernek.

De ugyanez érvényes a virágokra, a növényekre is. Színtelen sivár lenne a világ, ha az állatok, a rovarok, a madarak is szabad akaratot kaptak volna az Istentől, és nem ösztönt a fennmaradásra. Hogyan lehetséges, hogy a ponty ikráit nem termékenyíti meg a harcsa vagy a csuka?

Talán még a jövő évi EU parlamenti választások fordulatot hozhatnak, és a nép is megelégelheti a bizonytalanságot, és elkergeti az idióta vezetőit.

Sajnálattal látom a polgárháború elkerülhetetlenségét, mert a huszon-harminc éves  "kiskorúak" hirtelen nagykorúakká válhatnak, és a fegyvercsempészek erre várnak...

Isten óvja a keresztény Európát, készüljenek fel, mert a következőkben nem csak keletről fog érkezni a török, hanem minden oldalról a muzulmán horda.

Tanácsolnám, hogy alkossanak új törvényeket sürgősen, kések, bicskák, vésők, csavarhúzók minősüljenek fegyvernek, és keményen büntessék a hordozóját. A telefonokat is regulázni kell, a migránsoktól szedjék össze, ne kapjanak szolgáltatást, a helyi lakosság pedig olyan telefonokat vigyen magával, amelyeken interurbánt nem lehet hívni, és csak a tulajdonos használhatja.

A halálbüntetés nem visszatartó erő, hiszen aki Allah nevében hal meg, az a hetedik mennyországba jut, és szűzlányok sokasága várja. De ha az ilyen halottakat disznó vérrel megszentelnék, vagy  disznó vágóhídi hulladékaival temetnék el, akkor ezek nem juthatnának az áhított hetedik menyországba. Hogy ez halottgyalázásnak minősül? Egyszerű kivédeni, ne gyilkoljanak ártatlan embereket.

Egyértelművé kell tenni, hogy nem csak más kultúrából érkeznek, hanem más vallásúak is. Nekünk elég tapasztalatunk van a török hódoltság idejéből. A mi lakosságunk a felére csökkent, amíg a bűnös nyugat gyarapodott. A minimum, hogy ha Európába akar valaki letelepedni, az vegye fel a keresztény vallás egyikét, és tegyen esküt a helyi törvényekre, és a bibliára. És ez nem elég. A helyi lakosság is térjen vissza a megtartó keresztény hitéhez, a család szentségéhez, a gyermekneveléshez..

Kétlem, hogy a keresztény egyházak fel vannak erre a missziós feladatra készülve nyugaton.

Vinczer S. Péter (qdb)

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2018.05.18. 05:23
*Vinczer S. Péter*

  Kedves Péter!

Tulajdonképpen nem is érdekes, hanem természetes, hogy hónapok óta ezt fogalmazom meg mindenkinek beszélgetés közben, hogy nem véletlenül vagyunk fehérek, sárgák és feketék, nem véletlenül működik másképp a pigmentháztartásunk, hanem azért, mert a Jóisten így segített minket túlélni azt a földrajzi környezetet, ahova teremtett minket.

Igen, egyetértek a gondolataival! kíváncsi lennék, hogy reagálnak a kint élő magyarok, no meg a kanadaiak ezekre a gondolatokra? Nem a média, hanem az emberek? Ha majd lesz kedve és ideje, kérem, mesélje el, hogy fogadják kint a gondolatait?

Szeretettel üdvözlöm

Izabella


Válasz:

Kedves Izabella!

Örülök, hogy Ön is így gondolja, pedig nem beszéltünk össze. Sajnos a nagy emberkeverőknek ez eszükbe sem jut. Nekik az élet nem számít, csak a haszon.

Tisztelettel, Péter

2018.05.15. 19:42
qdb

Kitünő cikk. Pont így gondolom én is...  Nincs okunk a bizakodásra. (Pl. Olaszországnak is  fenyegetéseket fogalmaznak most, ha változtatni fog az eddigi migráncspolitikáján. Nem értettem korábban 2015-2017-ben, hogy a líbiai partoknál gumicsónakban hánykolódó négereket - egy mobilhívásra - miért Olaszországba vitték, pedig közelebb volt a líbiai tengerpart. Nagyon erős a lobbi.) 


Válasz:

Ma kaptam a hírt, hogy Ausztriában a nuncius úr helyre tette a német püspököket, akik tiltakoztak a keresztek, feszületek kihelyezése miatt. Szerencsére német belügyminiszter hajthatatlan. Az ilyen eretnek pöspököket el kellene kergetni. Régen mágján végezték......

Péter

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
BELÉPÉS // REGISZTRÁCIÓ > jogi nyilatkozat elfogadása mellett, csak meghívással!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÖZÉLET
 
Kiemelt rovataink
 
Legújabb
Friss bejegyzések
2019.01.11. 04:10
2019.01.07. 02:17
2019.01.06. 03:52
2019.01.04. 20:30
2019.01.03. 05:33
2018.12.31. 20:50
2018.12.30. 02:56
2018.12.27. 05:39
2018.12.26. 02:56
2018.12.25. 05:26
Friss hozzászólások
 
ITTHONRÓL és a NAGYVILÁGBÓL

  FIGYELŐ KANADÁBÓL: Vinczer S. Péter

Rovatvezető

*

 Erdélyből: vitéz lovag Pásztori Tibor Endre

 nyug. református lelkész-esperes

******

https://www.artisjus.hu/szerzoi-jogrol/jogszabalyok/

SZERZŐI JOGSZABÁLYOK

IRODALOM

Csobai Vera

Dr. Gundy Sarolta

*

 Igaz történelem

*

Lovas István 

Bayer Zsolt blogja

*

 Családi legendárium: őseink, hőseink

*

Rólam: Kanizsa újság

archivum

*

/EncodeDecode/HexDecod...

 

 

 
Ajánljuk**

.

https://www.asvanycenter.hu/kulonlegessegek/egeszsegkarkoto

*

LOVAS ISTVÁN blogja

 
 
*MŰVEINKET ajánljuk

Szerzőink:*****..

TÁROGATÓ család nagy szakácskönyve 2016

*

Nemes Kiss Kata:

A szeretet könyve

A könnyek útja

Hegyről lefelé

*

A. Tné Jilon

Cserepek

*

Tárogató válogatás 2015

Csobai Vera:

Gyöngyszemei -válogatás-

*

Lélek Sné Ekpafat:

A lélek kulcsa

A lélek útja

A lélek húrja

A lélek csendje-csodás gyógyulás története

Mezsgyén

*

Sándor Kinga

Tárogató válogatás 2015.

*

Nagy Menyhértné Vica

Tárogató válogatás 2015.

*

Stodoláné Erky Zita

*

Tárogató válogatás 2015.

Apáti Kovács Béla meséi

*

Tárogató válogatás 2015.

Dr.Gundy Sarolta

*

Tárogató válogatás 2015.

*

Tárogató család karácsonyfája 2014.

*

Angyali üdvözlet -Titkos tanok-

 

 

 

 


Könyveink jogvédelem alatt állnak, TILOS engedélyünk nélkül más oldalakon publikálni!

 
 
LÉLEK-PATIKA - Tiszta forrás

vissza > főoldal

 

 

Imádság minden napra...

A medál imájának régi magyar formája

"A Szent Kereszt legyen fényem,
ne az ördög a vezérem!
Gonosz szellem, hordd el magad,
ne tukmáld rám hívságodat!
Elém ne tedd étkedet,
magad idd meg mérgedet!"

Amen!

*

Szentháromság egy Isten,

alázattal kérlek, hogy Szűz Mária,

Szent Mihály Arkangyal,

az összes angyalok

és szentek közbenjárására

add meg azt a nagy kegyelmet,

hogy a sötétség erőit legyőzhessük

Magyarországon,

Lengyelországban,

és az egész világon,

a mi Urunk

Jézus Krisztus Keresztútja érdemeiért,

Drága, Szent Vérének kiontásáért érettünk,

Szent Sebeiért,

a kereszten való szenvedéseiért

és minden szenvedéséért

melyet Passiója és egész földi élete folyamán

a mi Urunk és Megváltónk elszenvedett.

1.*TISZTA FORRÁS*

.

*LÉLEK PATIKA*

Titkos tanok...

Angyali üdvözlet -titkos tanok*

Ásványok hatásai**

*ÁSVÁNYLEXIKON

 **GYÓGYÍTÓ KÖVEK

*Természetgyógyászat*

***

***Angyali számok ***

***

***ZSOZIRISZ***

 

 

 


IMÁDSÁG KEGYELMEK ELNYERÉSÉÉRT ISTEN SZOLGÁJA, II. JÁNOS PÁL PÁPA KÖZBENJÁRÁSÁRA
Szentháromság Egyisten, hálát adunk neked, amiért az Egyházat megajándékoztad II. János Pál pápával, és benne felragyogtattad atyai gyöngédségedet, Krisztus keresztjének dicsőségét és a Szeretet Lelkének ragyogását. Ő teljesen a te végtelen irgalmadra és Mária anyai közbenjárására hagyatkozva Jézusnak, a Jó Pásztornak élő képét mutatta nekünk, és a mindennapi keresztény élet magas mércéjéül az életszentséget állította elénk, amely által a veled való örök közösségre juthatunk. Az ő közbenjárására add meg nekünk akaratod szerint a kegyelmeket, amelyekért esdeklünk, abban a reményben, hogy hamarosan szentjeid körében üdvözölhetjük. Amen.

AZ ÚR LEGYEN ELŐTTED, HOGY AZ IGAZ ÚTRA VEZESSEN TÉGED!

 

AZ ÚR LEGYEN. MELLETTED,

HOGY KARJAIBA ZÁRJON ÉS OLTALMAZZON TÉGED!

 

AZ ÚR LEGYEN MÖGÖTTED, HOGY MEGÖRIZZEN TÉGED

A GONOSZOK ÁLNOKSÁGÁTÓL!

 

AZ ÚR LEGYEN ALATTAD, HOGY FELFOGJON,

HA ELESEL ÉS KIHÚZZON TÉGED A CSAPDÁBÓL!

 

AZ ÚR LEGYEN BENNED, HOGY VIGASZTALJON TÉGED,

HA SZOMORÚSÁG NEHEZEDIK SZIVÉDREI

 

AZ ÚR LEGYEN KÖRÜLÖTTED, HOGY MEGVÉDJEN TÉGED, HA ELLENSÉG RONT RÁD!

 

AZ ÚR LEGYEN FÖLÖTTED, HOGY ÁLDÁS SZÁLLJON RÁD!

 

ÍGY ÁLDJON MEG TÉGED A JÓSÁGOS ISTEN!


"Szeressétek egymást, de ne csináljatok bilincset a szeretetből.

Hagyjatok teret egymásnak az együttlétben.
Álljatok egymás mellett, de ne túl közel egymáshoz,

mert a fák sem nőnek egymás árnyékában.
Adjatok egymásnak a kenyeretekből,

de ne ugyanazt a szeletet egyétek.
Töltsétek meg egymás poharát,

de ne egy pohárból igyatok.
Legyetek olyanok, mint két oszlop,

de időnként engedjétek egymást egyedül lenni.
Gondoljatok arra, hogy a lant húrjai is külön állnak,

mégis ugyanaz a zene szól rajtuk."
(Kahlil Gibran)

 
TISZTA FORRÁS HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bannereink és kiemelt ajánlásunk

.

***

http://nagykanizsa.reformatus.hu/

**

Meseország

 

 
LÁTOGATÓINK
Indulás: 2007-10-22
 
Ajánljuk****

.

Caesar-képeslapküldő

 
Lábléc

Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs

Makainé Polgár Anna:

Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!

A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!   

>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*

* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com 

Minden jog fenntartva.

 Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából  és  Caesar-tól