Isten hozott a Tárogató Hangján Baráti Közösség szellemi otthonába!

Alapítva: 2007 

(oldalunk 2006. 08. 2-án született)

(//ekpafat-kistarogato.gportal.hu) email: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com

Honlapunk: keresztény szellemiséget képviselő zárt baráti közösség szellemi otthona. Elsősorban nemzeti irodalmat, közéletet közvetítünk, de számos más rovattal is rendelkezünk. Remek gasztrológia rovatunk is megtalálható, ahol évente megjelenő szakácskönyvünket ajánljuk.

A politika-közélet rovatunk független oldalon, független szerzőkkel és szerkesztőkkel jelenik meg.

Regisztrálni meghívással, a jogi nyilatkozat elfogadása után lehet.

Képeslapküldők:

*1. Tárogató család saját képeslapküldője* *2. Caesar képelapküldője*

  AJÁNDÉKUNK: ** A lélek csendje - egy gyógyulás igaz története*

Magunkról**Szerzőink**Magazin **Galéria* *Jogi-nyil.**Regisztrációs feltételek**  Találkozók***Szerzői jogok**

     *        

*FŐOLDAL

Győztünk! -2018. választás-

2018.04.09. 17:05, Lélek Sándorné - Admin

Tegnap megmutatta a NÉP, “az Isten adta...” a többség, a nagy többség, hogyan látja a való világot, miként gondolkodik a jövőről.
A gondolkodó embernek már nem lehet mélyszegénységet-, és éhséget vizionálni, akkor, amikor tele vannak az áruházak parkolói és roskadoznak a bevásárlókocsik. Az év közti nélkülözők, siránkozók, nyaranta luxus szállodák teraszán, valamelyik trendi tengerparton, koktélos pohárral a kezükben szelfiznek vigyorogva.
“Éhezők, éhezés” szlogent ismerjük az éhségmenetelőktől, a százmilliókat külföldi széfben rejtegető Simon Gábor óta...
Családbarát kormányunk: a nagycsaládosok-, és rászorulók gyerekekei napi szinten ingyenes étkezésben részesülnek, iskolakönyvet térítés nélkül kapják, nyaranta jelképes összegért színvonalas Erzsébet táborokban üdülnek.
Lakhatás: a csok bevezetése saját otthonteremtést tesz lehetővé milliók, tízmillió vissza nem térítendő támogatással. Családi adókedvezményben részesülnek a gyermeket/gyermekeket nevelő családok.
Egészségügy: a lerobbant egészségügy importált képei is hatástalanokká váltak, ez a mantra sem jött be, hiszen százával újulnak meg kórházak, rendelők, új mentők futnak az utakon, a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel bővül a kórházak, klinikák gépparkja.
Oktatás: Egyetemeinken végzett honfitársaink a világ minden táján megállják a helyüket, keresett szakemberek, a legjobbak között tartják számon őket, az alapokat pedig, a jelenleg “agyon bírált” oktatásunk adta/adja. Férjem háromszakos tanári nyugdíja, 40 éves munka után 140 ezer forint, 75 évesen, ma egy 40 éve pályán lévő pedagógus félmilliót keres. Az emberek már nem a médiákból tájékozódnak, hanem saját családjukban helyzetét veszik górcső alá, analizálják, csak a látottak alapján érzékelik az igazságot.
Az elvándorlás: szeretik hangoztatni, hogy a “Fidesz miatt történt”. Szemenszedett hazugság. A szabad munkaerő-vándorlás tette lehetővé, elsősorban. Másodsorban az EU párti szocialisták és liberálisok asszisztálásával kiprivatizált, felszámolt üzemek, gyárak, miatti tömeges munkanélküliség miatt jöttek létre a külföldi munkavállalások.
Emlékezzünk a belépésre inspiráló szövegre: “Bécsben cukrászdád lehet”... Hát nem lett, az ipar kivándorlása a megszavazott Unióba való belépés után, a termelőegységek bezárása után a munkanélküliség termelődött óriási ütembe. Azokat kellene hibáztatni, akik ezt a jelenséget előidézték, és vígan és dalolva szavaztak az ismeretlenre, a belépésre.
Ma már hála kormányunk politikájának munkaerőhiány van az országban, aki dolgozni akar, válogathat.
Lopnak, csalnak, mutyiznak. Sulykolták ahol csak lehetett. Sehol egy forrás, egy jogerős, ítélet, csak lebegtetés, szinte pszichotronikai módszerekkel a tudatba-, lélekbe vésve. Elejében lehetett manipulálni vele, de ha épülő, fejlődő országot látnak körül, ez a lufi is kidurran.
A hazugsággyár, hamis vádlói nem tanultak elődeik hibájából. Emlékezzünk az egykori nagy mahinátor SZDSZ -re, s a “LOP STOP” kampányukra. Úgy belebuktak, hogy a süllyesztőből már csak a hátrahagyott adósság hegyeik tornyosulnak a felszín fölé, s a korrupciójuk milliárdjai emlékeztetnek rájuk!
A nép tegnap megmutatta a jövőre koncentrál, melynek pillérje a haza, nemzet, család, és biztonság. Füle süket az ajvékolók gyártotta hazugságra, lelke békéjét a gyűlölet nem tudta mérgezni.
Ma épp úgy kelt fel a Nap, mint tegnap, vagy holnap felkeli fog. A ma még máshogy gondolkodó, holnap ezeken elgondolkodó ugyan úgy szomszéd marad, kérem, ne bántsuk érte, legyünk szerények, úgy, ahogyan a miniszterelnökünk mondta, megérdemeljük. Fogjuk meg a kezüket, mosolyogjunk rájuk, hiszen egy úton kell haladunk tovább, mutassunk nekik, így is lehet élni, sőt így érdemes, lehet, hogy holnap már ők is az építők közé állnak, a rombolókat hátrahagyva.
Szívből gratulálok a győztesnek, s a felelősen döntő szavazóknak, menjünk együtt tovább a megkezdett sikeres úton Isten áldásával!

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2018.04.10. 16:18
*Vinczer S. Péter*

Kedves Gizus, egyetértünk. Az elégedetlenkedőknek üzenném, hogy a Fidesz/KDMP kormány a csőd széléről átvett országot ilyenné tenni amilyen, a normálisok külföldön és belföldön egyaránt elismerik, sőt írígyelik. A megrögzött ellenzék meg tovább fröcsög.

Péter

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
BELÉPÉS // REGISZTRÁCIÓ > jogi nyilatkozat elfogadása mellett, csak meghívással!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÖZÉLET
 
Kiemelt rovataink
 
Legújabb
Friss bejegyzések
2018.04.22. 17:16
2018.04.21. 22:49
2018.04.21. 22:23
2018.04.11. 21:57
2018.04.10. 15:33
2018.04.09. 17:05
2018.04.06. 18:45
2018.04.06. 18:28
2018.04.06. 16:48
2018.04.06. 16:12
Friss hozzászólások
 
ITTHONRÓL és a NAGYVILÁGBÓL

  FIGYELŐ KANADÁBÓL: Vinczer S. Péter

rovat-vezető

Jegyzetei: 2016 decemberig

2017. januártól >>>

*

 Erdélyből: vitéz lovag Pásztori Tibor Endre

 nyug. református lelkész-esperes

******

https://www.artisjus.hu/szerzoi-jogrol/jogszabalyok/

SZERZŐI JOGSZABÁLYOK

IRODALOM

Csobai Vera

Dr. Gundy Sarolta

*

 Igaz történelem

*

 Családi legendárium: őseink, hőseink

*

 

Rólam írták: Kanizsa újság

archivum

 

 
Ajánljuk**

.

*

LOVAS ISTVÁN blogja

 
TISZTA FORRÁS HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bannereink és kiemelt ajánlásunk

.

***

http://nagykanizsa.reformatus.hu/

**

Meseország

 

 
LÁTOGATÓINK
Indulás: 2007-10-22
 
Ajánljuk****

.

Caesar-képeslapküldő

 
Lábléc

Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs

Makainé Polgár Anna:

Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!

A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!   

>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*

* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com 

Minden jog fenntartva.

 Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából  és  Caesar-tól