Isten hozott a Tárogató Hangján Baráti Közösség szellemi otthonába!

Alapítva: 2007 

(oldalunk 2006. 08. 2-án született)

(//ekpafat-kistarogato.gportal.hu) email: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com

Honlapunk: keresztény szellemiséget képviselő zárt baráti közösség szellemi otthona. Elsősorban nemzeti irodalmat, közéletet közvetítünk, de számos más rovattal is rendelkezünk. Remek gasztrológia rovatunk is megtalálható, ahol évente megjelenő szakácskönyvünket ajánljuk.

A politika-közélet rovatunk független oldalon, független szerzőkkel és szerkesztőkkel jelenik meg.

Regisztrálni meghívással, a jogi nyilatkozat elfogadása után lehet.

Képeslapküldők:

*1. Tárogató család saját képeslapküldője* *2. Caesar képelapküldője*

  AJÁNDÉKUNK: ** A lélek csendje - egy gyógyulás igaz története*

Magunkról**Szerzőink**Magazin **Galéria* *Jogi-nyil.**Regisztrációs feltételek**  Találkozók***Szerzői jogok**

     *        

*FŐOLDAL

Élni fog ez a nemzet

2017.12.26. 17:58, Vinczer S.Péter

.

 Néztük a Páva középdöntőjét, és ma a Palotakoncertet,  közben azon gondolkodok, amit a feleségem kimondott: ezt akarják a muzulmánok elvenni tőlünk?!

Közben a pápa arról beszél, hogy a szent családot sem fogadták be, és sok olasz család menekült, mint a saját családja is migráns volt.

Nem birtam végig hallgatni az eszement fejtegetését, de az biztos, nem a Szentlélek sugalmazta/sugalmazza a szavait, hanem Lucifer.

Mert ennyire nem lehet korláltolt, hogy mint pápa ne lássa, hogy a migránsok nagy része muzulmán, és egyáltalán nem az életüket mentve menekülnek. Mint már korábban megírtam, ez egy újkori muzulmán invázió. Ezek az emberek elfoglalni érkeztek Európát, lerombolni mindazt amit a keresztény Európa kulturában, és vallásban épített.

Rágondolni is rossz, hogy majdan amikor már a hatamat megragadják, egy Palotakoncerten mire volnának képesek Allah nevében cselekedni.

Nem volna néptánc, Páva tehetség kutatás, a virtuózók sem. A diszkókat is kikészítenék, és a TV előtt sem űcsörögnének az emberek, mert a saria törvény amit megenged, arra senki sem lenne kíváncsi.

Bár lehetséges, hogy a modern színművészet örömmel fogadná a burkában szereplő Szilviát, a Csárdáskirálynőben...

No de nézzük csak miért téves a muzulmánok lábát mosó pápa gondolkodása. Először is elfelejtette, hogy az Ő szülei miképpen és miért indultak el Olaszországból. Ha helyes az értesülésem, nem katolikusok voltak, és talán féltek az üldöztetéstől. Ha ez igaz, akkor vették fel a befogadó ország vallását, ellentétben a muzulmán migránsokkal, akik a befogadó országot akarják áttéríteni a muzulmán hitre, a saria törvényekre, és szokásokra.

Továbbá az Ő szülei tiszteletben tartották a befogadó ország törvényeit, erkölcsi szokásait, míg a muzulmán migránsok lenézik a befogadó országok polgárait, meggyalázzák, lenézik őket a viselkedésükkel, nemi erőszakok sokaságát követik el, gyilkolnak, szemetelnek, és nem ok nélkül  hugy...ák és szar..k le az országot ahova megérkeznek... Ugye ilyesmi az Ön szüleinek, és az olasz migránsoknak az eszükbe sem jutott.

Mint ahogyan Önnek sem jut eszébe, hogy a papjait hittérítésre küldené a várakozó migránsok közé. Az sem jut eszébe, hogy felemelje a szavát a kopt testvéreink üldöztetésére, akik figyelmeztetik a keresztényeket, hogy ők amikor még többségeben voltak Egyiptomban, befogadták a muzulmánokat, akik elszaporodva átvették a hatalmat, és a most a befogadókat gyilkolják, templomaikat robbantják. Mindez önhöz nem jut el? Vagy ez is része az egyházromboló, leépítő ördögi tevékenységében?

A menekülteket mentő országoknak, az előállott helyzet kezelésére ennek megfelelő törvényeket kellett volna alkotniok már az invázió kezdetén.

1. A háborús menekülteket, akik személyazonosságukat igazolni tudják, táborokban kellene ellátni, mint az történt 1956-57-ben a magyar menekültekkel Ausztriában.

2. A menedéknyújtás legyen korlátozott, és a béke beálltával kötelezően térjenek haza otthonaikba.

3. Személyi dokumentumok nélkül senkinek ne adjanak szabad mozgást, mert lehetséges, hogy gyilkos. Ne reszkírozzuk meg a saját lakosságunk biztonságát az idegenek liberális emberi jogai védelmében.

4. Aki le akar telepedni, az vegye fel a keresztény vallás egyikét.

5. Akit illegális határátlépésen fognak, azt regisztrálják ujjlenyomattal, hogy soha ne kapjon bevándorlási engedélyt a EU országaiba.

6 Aki behívta a migránsokat, az viselje is a gondjukat, és a korábban jól bevált vendégmunkások alkalmazásával oldják meg a munkaerő hiányt, ami a negatív demográfiára vezethető vissza.

Véleményem szerint, sürgősen vissza kell toloncolni azokat, akik dokumentumokkal nem rendelkeznek. A katonakorú férfiak könnyen fegyverhez jutnak, és elindulhat a muzulmán invázió, fegyveres háború.

Tudomásom szerint a vasúti pályákon, autó utakon nem szabad gyalogolni. Ez törvénybe ütközik, ezért a kihágókat meg kellene büntetni, nem pedig még ők perelik a vasutat, ha elgázol a vonat valakit.

Ferenc pápát sürgősen nyugalmazni kellene, amiért vállalta azt a feladatot, amit Benedek pápa nem.

Végül nem lehet megkerülni a kérdést: mit akarunk eldönteni a jövő évi válaszáson?

Megtartani a magyar nemzet oly nagy áron megszerzett szabadságát, vagy kinyitni a várkapukat, és beengedni a muzulmán hódítókat.

Ha az EU nem tér vissza az alapgondolataihoz, akkor szét fog esni valószínűleg  a keresztény közép-kelet, és az iszlamizálódott önfeladott, behódolt nyugat-Európára.

A V4-ek ekkorra már könnyen a Balti-Adria tengelyt fogják magukban foglalni, mint a  keresztény nemzeti államok szövetsége! A jövendölések szerint Magyarországra nagy feladatok várnak.

De ehhez a feladathoz a patrióta magyar nemzeti kormányra lesz szükség.

Ne dőljünk hátra, mert a magas támogatottság kimutatása csapda is lehet, és ha sokan arra gondolnak, hogy  nagy az előnyünk, minek menjenek el szavazni, úgy járhatunk, mint a csiga és a nyúl versenyfutása.

Vinczer S. Péter

 

 

 

 

 

 

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.12.27. 17:55
lenhardt

Tökéletesen egyetértek, sajno ezek az illegális bevándorlók egyáltalán nem jó szándékkal érkeznek, sőt! Személyazonosságuk ellenőrizhetetlen, csalnak, lopnak, hazudoznak és követelőznek. Ráadásul rengeteg köztük a bűnöző. Ez kellett Európának?! A pápa pedig valahogy nem a katolikus egyház fejeként működik, hanem valami sötét hatalom képviselője. Mióta kimutatta a foga fehérjét, én képtelen vagyok elmenni a szentmisére, mert ott benne van a szertartásban, hogy "imádkozzunk Ferenc pápánkért"...Hát nem, én ezért a fickóért nem fogok imádkozni, inkább közvetlenül Istenhez fohászkodom, hogy tegyen valamit az európai emberekért.

2017.12.27. 00:33
Admin

Kedves Péter minden soroddal egyetértek. Ferenc nekem nem pápám, az én pápám, Benedek él. A páholyokban nem választhatnak pápát, csak az ördögi tervek végrehajtóit. 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
BELÉPÉS // REGISZTRÁCIÓ > jogi nyilatkozat elfogadása mellett, csak meghívással!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KÖZÉLET
 
Kiemelt rovataink
 
Legújabb
Friss bejegyzések
2018.04.22. 17:16
2018.04.21. 22:49
2018.04.21. 22:23
2018.04.11. 21:57
2018.04.10. 15:33
2018.04.09. 17:05
2018.04.06. 18:45
2018.04.06. 18:28
2018.04.06. 16:48
2018.04.06. 16:12
Friss hozzászólások
 
ITTHONRÓL és a NAGYVILÁGBÓL

  FIGYELŐ KANADÁBÓL: Vinczer S. Péter

rovat-vezető

Jegyzetei: 2016 decemberig

2017. januártól >>>

*

 Erdélyből: vitéz lovag Pásztori Tibor Endre

 nyug. református lelkész-esperes

******

https://www.artisjus.hu/szerzoi-jogrol/jogszabalyok/

SZERZŐI JOGSZABÁLYOK

IRODALOM

Csobai Vera

Dr. Gundy Sarolta

*

 Igaz történelem

*

 Családi legendárium: őseink, hőseink

*

 

Rólam írták: Kanizsa újság

archivum

 

 
Ajánljuk**

.

*

LOVAS ISTVÁN blogja

 
TISZTA FORRÁS HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bannereink és kiemelt ajánlásunk

.

***

http://nagykanizsa.reformatus.hu/

**

Meseország

 

 
LÁTOGATÓINK
Indulás: 2007-10-22
 
Ajánljuk****

.

Caesar-képeslapküldő

 
Lábléc

Honlapunk: nemzeti-, keresztény szellemiséget képviselő baráti közösségünk, irodalmi- és közéleti portálja. Szerkesztősége nincs

Makainé Polgár Anna:

Uram, irgalmas szemmel nézz le Nemzetünkre, az eltávozottakra és az itt maradottakra, a hűséges kitartókra, emlékezőkre és nemzeti érzést hírből sem ismerőkre, a manipulálhatókra . Végtelen irgalmadra kérünk, könyörülj Édesanyád országán, hiszen a Te irgalmadnak nincsen határa!

A feltöltött tartalommal nem minden esetben értünk egyet, de a szólásszabadság jogát mindenkor tiszteletben tartjuk!   

>Jogi nyilatkozat * > szerzői jogok*

* Elérhetőségünk: ktbk.adm.1(kukac)gmail.com 

Minden jog fenntartva.

 Honlapunk egyes diszítőelemei: Boris Vanessza Galériájából  és  Caesar-tól